Založ si blog

0pičiak Naď a poďakovanie účastníkom v Prešove

Osobne som si myslel, že po Matelkovi a jeho vyjadrovaní na adresu niektorých politikov a hlavne občanov Slovenska, že sú ko…, idioti, mudrosráči atď.. prerazil dno so svojim statusom aj modroknižkový ministerčok obranky. Jeho úlohou je asi obraňovať hlavne vilku Matelkovu a prideliť mu pre samú „lásku“ obyvateľstva pancierovú limuzínu! Akáže to popularita premiéra, keď už má strach vyjsť aj na ulicu?
Tento 0pičiak Naď prerazil ďalšie dno. Naozaj nepoznám vo svete politikov, čo sa takto vyjadrujú o obyvateľoch svojho štátu!!! Mimochodom, ak ten status od Naďa je naozaj skutočný, tak tam nemá čo robiť a v pohode to znesie aj porušenie zákona o hanobení rasy či národa. Uvidíme, kto sa toho chytí. Fanúšikovia OĽaNO by nás stavali k múru podľa vzoru ich vodcu Matelka, strieľali, zatvárali a dokonca by nás poslali aj do plynových komôr, ako na diskusii tu na Pravde. Skutoční demokrati! Hodili by sa za gestapákov a dozorcov v koncentrákoch a presne k tomu speje táto chaotická diktatúra.
No a ešte jedno veľké poďakovanie ľuďom, ktorí prišli do Prešova zapáliť sviečky za zosnulú demokraciu. Myslel som si, že príde nejakých 10 ľudí a bol som prekvapený z účasti 800 až 1000 ľudí. Novinári ticho. Dokonca aj miestna tlač. Videl som tam Prešovčanov, Sabinovčanov i cezpoľných, ktorí nemali strach z vyhrážok našej vlády. Nebol tam žiaden fašista, nacista ani extrémista, neorganizovala to žiadna politická strana, len sa zišlo len tak spontánne zopár stovák ľudí! Bol som v uliciach v 89. a bol som aj teraz. Naď ani Matelko nemusia učiť deti, o čom bol rok 89. Jeden ťahal tak akurát káčera na šnúrke za sebou a s druhým trieskala puberta. Určite ani Matelko vtedy neprotestoval, asi kopíroval niekde svoju budúcu maturitu na gymnáziu, či čo to vlastne skončil.
Mimochodom, to „o“ je jedna veľká nula!

Začiatok

Peter Pellegrini si pripísal ďalšie P, Matovič ďalší prúser a Šimečka je asi podľa jemu vlastnému humoru d. .. l.

16.06.2024

Máme nového prezidenta, ktorý si pripísal ďalšie P k svojmu menu. Už bude navždy Prezident Peter Pellegrini. Prejav bol možno podľa niektorých dlhý, ale fakt bol dobrý a lepší som jednoducho nepočul. Darmo sa Shooty zhovadil so svojou karikatúrou, ide len v deb…ných intenciách Denníka N a jeho redaktorov. Začnem asi používať slovník týchto pseudonovinárov, veď to [...]

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26, aktualizované: 20:46

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 646
Celková čítanosť: 3932232x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Archív