Založ si blog

0pičiak Naď a poďakovanie účastníkom v Prešove

Osobne som si myslel, že po Matelkovi a jeho vyjadrovaní na adresu niektorých politikov a hlavne občanov Slovenska, že sú ko…, idioti, mudrosráči atď.. prerazil dno so svojim statusom aj modroknižkový ministerčok obranky. Jeho úlohou je asi obraňovať hlavne vilku Matelkovu a prideliť mu pre samú „lásku“ obyvateľstva pancierovú limuzínu! Akáže to popularita premiéra, keď už má strach vyjsť aj na ulicu?
Tento 0pičiak Naď prerazil ďalšie dno. Naozaj nepoznám vo svete politikov, čo sa takto vyjadrujú o obyvateľoch svojho štátu!!! Mimochodom, ak ten status od Naďa je naozaj skutočný, tak tam nemá čo robiť a v pohode to znesie aj porušenie zákona o hanobení rasy či národa. Uvidíme, kto sa toho chytí. Fanúšikovia OĽaNO by nás stavali k múru podľa vzoru ich vodcu Matelka, strieľali, zatvárali a dokonca by nás poslali aj do plynových komôr, ako na diskusii tu na Pravde. Skutoční demokrati! Hodili by sa za gestapákov a dozorcov v koncentrákoch a presne k tomu speje táto chaotická diktatúra.
No a ešte jedno veľké poďakovanie ľuďom, ktorí prišli do Prešova zapáliť sviečky za zosnulú demokraciu. Myslel som si, že príde nejakých 10 ľudí a bol som prekvapený z účasti 800 až 1000 ľudí. Novinári ticho. Dokonca aj miestna tlač. Videl som tam Prešovčanov, Sabinovčanov i cezpoľných, ktorí nemali strach z vyhrážok našej vlády. Nebol tam žiaden fašista, nacista ani extrémista, neorganizovala to žiadna politická strana, len sa zišlo len tak spontánne zopár stovák ľudí! Bol som v uliciach v 89. a bol som aj teraz. Naď ani Matelko nemusia učiť deti, o čom bol rok 89. Jeden ťahal tak akurát káčera na šnúrke za sebou a s druhým trieskala puberta. Určite ani Matelko vtedy neprotestoval, asi kopíroval niekde svoju budúcu maturitu na gymnáziu, či čo to vlastne skončil.
Mimochodom, to „o“ je jedna veľká nula!

Začiatok

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881533x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív