Založ si blog

Matovič si už generálneho prokurátora vybral a Sulík je dobrý policajt, diletant Šípoš

To, čo včera predviedol Matovič, už vôbec nie je na smiech. Vraj vystúpia z koalície, ak by náhodou niektoré vládne strany hlasovali s opozičnými! No niečo neskutočné. Tak Matovič už fakticky vie, kto bude generálnym prokurátorom a celé toto výberové konanie je len čistá fraška. Matovičovi sa dostalo niečo do uší! No super, nemal by byť generálny prokurátor nezávislý? Zatiaľ sme nemali šťastie, ale toto Matovičovo prerieknutie či vyhrážka potvrdzujú jeho diktátorské chúťky. Jednoznačne potreboval vo svojom klube ovečky typu Pročko či Tabák.
Sulík sa hrá na dobrého policajta. Poznáte to, jeden je zlý a druhý dobrý policajt. Zlý je Matovič, dnes mu nebudem hovoriť Matelko, lebo jeho túžba po moci nabrala nebezpečné rozmery a zjavne si s ním nevie poradiť ani koalícia. Covid 19 nie je naozaj tou vážnou pandémiou pre Slovensko, horšou je Matovič. Sulík si bral príklad z Nemecka, o týchto krokoch som už písal v predošlých blogoch a to nie som v žiadnej pandemickej komisii platený veľmi štedro zo štátneho rozpočtu, ktorý sa rúca ako domček z karát. Matovič klamal v priamom prenose ak tvrdil, že má pandemický plán, až naštval Sulíka a ten ho napísal. Znovu pre premiéra zle nedobre. Nemal tam totiž plošné testovanie. Vyhodenie peňazí do vzduchu. Už teraz sú tu otázky, ktoré sa jednoducho nebudú dať splniť pri celoplošnom testovaní. Ľudia už nebudú stáť znova v zime a budú riskovať spoločný pobyt v spoločných miestnostiach? Potrebuje minúť 8 miliónov testov. Absolútne nepotrebné. Mne stačila relácia na TA3 – Tak takto?! – O čom bola? Porovnanie úmrtí na chrípku a Covid, len sa čudujem, že vôbec bola povolená v súčasnej dobe. Chrípka zatiaľ vedie nad Covidom a to podstatne.
Mimochodom Šípoš uviedol v relácii O 5 minút 12, že úmrtnosť na Coronu je desaťnásobne vyššia ako chrípky. A takých amatérov a demagógov má Matovič. Zatiaľ priemerne chrípka odhad úmrtí 1503 verzus Covid 19 – úmrtí – 709.
Pokles prípadov Covidu 19 si môžete pozrieť tu a to bez celoplošného testovania.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898829x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív