Založ si blog

Matovičovo dno prerazené je na technické KO. Bolo by to OK! Sulík bez charakteru.

To, čo sa dnes deje, je niečo neskutočné. Idioti, špiny, mudrosráči …. tak toto v politike dlho nebolo. Matovič s Naďom prerážajú akékoľvek morálne a etické dno. Neurotik a schizofrenik by to mali čím skôr zabaliť. Naďovi vraj praskli nervy. Tak nemal ísť do politiky a hlavne sa nemá vytešovať aj so svojim predsedom na FB. Profily im mal FB dávno zrušiť za nenávistné komentáre.
Včera Matelko ušiel zo svojej samostatnej plačovky, kde najväčší vinníci sú prezidentka a jeho koaličný kolega bez chrbtovej kosti a akéhokoľvek charakteru Sulík. Prečo o Sulíkovi takto tvrdo? Pretože ak by mne povedal kolega z koalície verejne, že som idiot a pritom práve Matoviča už pravdepodobne nenávidí ¾ Slovenska, tak pozbieram švestky a idem od toho trnavského diktátora zrelého na zvieraciu kazajku preč.
Nadávať opozičným poslancom. Nadávať Slovákom! Kam to dotiahol tento neschopný krikľúň, podvodník, notorický klamár, plagiátor, arogantný egoista, schizofrenik… Iste je to len môj názor, ale čo si mám myslieť o súčasnom, absolútne chaotickom stave. Veď tak koaličná zberba fakticky nevie absolútne nič a už vôbec nie viesť túto krajinu.
Nejaká empatia? Tak akurát voči paličkám do nosa! Matovičovi sa aj sníva o testovaní a počítaní, koľko mu za to cinkne! Možno jemu nie, veď on sa nestará, to len manželka má na starosti domácu peňaženku, desať meliek hore dolu. Skutočne sa táto vláda zapíše do knižiek a análov a hlavne asi do tých análov ako najhoršia vláda Slovenska. Veď oni nevedia absolútne nič. Absolútne neodhadujú dopady svojich rozhodnutí, absolútne neanalyzujú a nepredpokladajú čo ich tupé rozhodnutia prinesú. Toľko odborníkov, že sa až vyparili.
Zdrhnúť pred novinármi, ja že to len Fico robil.
Zvaliť vinu na Sulíka a následne na prezidentku, ktorú v priamom prenose podrazil a zneužil armádu bez jej vedomia a Naď tomu asistoval. Možno aj preto je taký nervózny a praskajú mu nervy. Iste, do detí a rodiny by sa nemali diskutujú púšťať. No ale to je jeho vina na FB má profil ako osoba a je to sociálna sieť, ktorá ma daný problém riešiť a je súkromná!!! No ja som zvedavý, ako to dopadne! Benčík určite bude pozorovať susedov a nahlasovať hromadné presuny. Pročko sa pre istotu ešte prebehne s holým zadkom po námestí, aby ukázal, kde sa nachádzame.
No, bude ešte veselo. Poniektoré matoovce, čo sú aj tu v diskusiách a ktorí nemajú ani za mak analytického myslenia a sú mimo akéhokoľvek vnímania irónie či sarkazmu bez akejkoľvek obrazotvornosti, tak tých mi je naozaj ľúto.
René Descartes povedal: „Myslím teda som“. Tieto diskutujúce indivíduá iba „sú“ bez myslenia. To nepotrebujú, pretože svoj osud zverili do rúk bláznom! Osobne ja už pred autoritami dávno rešpekt nemám a to hlavne pred pseudoautoritami ako typ Matelka či Naďa, ale aj Šulina. Toto pre mňa nie sú žiadne autority. Kedykoľvek by som vedel tieto autority nahradiť podobne ako cca 50% Slovákov, čo majú niečo v hlave! Autority sa musia spochybňovať, hlavne ak robia chyby!!!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894913x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív