Založ si blog

Svätý Matovič a jeho satanova sekta v akcii alebo Slovo o pluku Igorovom

Máme tu znova protesty a to oprávnené. Je mi jedno, kto ich zvoláva a kto na nich vystupuje. Matelkove ovečky sú zjavne spokojné aj so zrušením Vianoc. Včera som pozeral besedu na TA3 s Krčmérym, ktorý úplne prepadol očkovaniu, ministrom „božieho“ zdravotníctva, jednou totálne panikársko-očkovacou neviem čo, to bolo v relácii Pozrime sa na to!
Veriť môžete v TV, alebo stačí len doma v úzkom kruhu rodiny. Kostoly sú už podľa „božieho“ ministra zdravotníctva asi zbytočné. Krčméry by si dal pichnúť asi hocičo, aby mal nejakú pečiatku do očkovacieho preukazu a tá ženská – hysterka v diskusii si dovolí povedať, že síce očkovanie nebude povinné, ale nebudete cestovať. Teda sloboda cestovania nám skončila. Vôbec sa nevyjadrili napríklad k tým ľuďom, čo covid prekonali. Zatvárať, rušiť a môžete sa doma hoci aj obesiť, hlavne že covid nedostanete. Blllllbosť! Ľudia už toho majú dosť. Mnohí, čo ho volili, teda Kym Čum Mata, sa k tomu už radšej ani nepriznávajú a ak áno, tak sa za to verejne ospravedňujú.
Tak zopár návrhov pre neviem akú pandemickú komisiu či strachopuda Mikasa, ktorý jeden deň niečo vyhlási a na druhý to už neplatí, následne príde Veľký Matelko a zmení, čo sám povedal, lebo…. Ľudia dnes v hypermarketoch po tom idiot…skom vyhlásení si dobre nekradli tovar z nákupných vozíkov. Ešte tá trúba Ježišova v podobe ministra zdravotníctva vyhlási, nech si nakúpia teraz základné potraviny! Je to čistý ch…! Matelko, aby získal nejaké body a tváril sa, že zachránil Vianoce to odmietne a Šulino sa pridá, pretože na viac sa nezmôže. Vie len kritizovať, ale to je asi tak všetko. Na jeho mieste by som už z vlády dávno vystúpil! Čo urobí Matovič? Spýta sa zrkadielka v mobile! To sú dvaja svedkovia mobiloví v priamom prenose!
Sprosto klamať, ohovárať a priamom prenose zavádzať – to dokáže len Matovič! Hanbu robí v Bruseli a už sme na smiech. Už je aj expert na životné prostredie a emisie. Zrušil spoločný postup V4.

Tu je tých zopár návrhov.
Využiť internáty pre ľahšie prípady covidu, ktoré nie sú napojené na JIS, alebo ventilátor. Dokonca by tam mohol byť personál, ktorý síce covid mal, alebo má ho ale bez príznakov. Boli by aj samostatné izby.
Deti prvého a druhého stupňa jednoznačne do školy.
Reštaurácie by v pohode mohli prijať rezervácie a objednávky po telefóne a ľudia by sa mohli najesť v spoločných skupinách a podľa pracovísk, tak aby v reštaurácii sedeli čo najkratší čas.
Zrušiť zadara dopravu pre žiakov a dôchodcov. Dôchodcovia aj tak majú zľavy.
Podpora pre podnikateľov vo výške 100% obratu počas zatvorenia prevádzok podľa predchádzajúceho obdobia. Veď je to choré, že si človek musí skladať podporu z troch nástrojov! Stačí jeden a to daňové priznanie a výška obratu. Je tu brutálna diskriminácia napríklad živnostníkov, ktorí síce neplatia odvody do sociálky, ale majú aj druhú prácu. No teraz sa k financiám nedostanú, pretože ešte dokážu mať aj iný príjem! Choré! Takto nepostupovala žiadna z okolitých krajín! Pomoc je chaotická!
Dá sa veľa toho, aby ľudia trpeli čo najmenej, ale zjavne to nechcú a to je problém!

Rúška úplne stačia v uzavretých priestoroch, vonku je to dosť vtipné. Matovičova atómová bomba nejako zhasla ako zápalka.

Slovensko, krajina, kde sa bude dobre zomierať. Prezidentka bola doslova vizionárkou! Len sa trošku pomýlila a skôr to malo znieť Slovensko, krajina, kde ľudia chcú radšej riskovať nákazu, ako byť terorizovaní od vlády. Vraj sa nakazili ľudia pri demonštráciách! Je však zaujímavé, že najviac ľudí sa nakazilo práve v nemocniciach. Možno mal ten puk, čo chcel zavrieť nemocnice aj pravdu!
Matelko začal aj podozrivo veľa testovať. To po jeho dobrovoľno-povinnej testovačke nejako zabudli robiť a asi prepočítavali, koľko že to zarobili. Pri státí v rade sa mohlo nakaziť XY ľudí a pravdepodobne sa aj nakazilo. To, že dnešná situácia je následkom 17.11 je totálny blud. Je to už takmer mesiac a to nejako nevychádza, skôr súčasný stav by naozaj mohol byť dôsledkom celoplošného testovania. Ja som covid schytal behom dvoch dní a mal som aj príznaky. Čiže veľmi pochybujem o zdravom úsudku niekoho, kto toto tvrdí. Fakt je to neuveriteľné, ale najväčší chaos a hoaxy šíry práve vláda a Matovič. Matovič vyvoláva strach! Strach je väčší zabijak ako samotný covid.
Posledná vec, len aby tabuľky nezačali o chvíľu ukazovať viac vyliečených ako chorých, pretože do oficiálnych štatistík sa nerátajú antigénové testy, ale len PCR. No maródky a karanténa v podobe domáceho vyliečenia je nariadená aj pre prípad pozitívnych antigénových testov.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3901165x
Priemerná čítanosť článkov: 6067x

Autor blogu

Archív