Založ si blog

Matovič opisuje nový Mein Kampf, druhý medzník Lučanský a antigénový cirkus dua S & M pokračuje

Dennodenne nám súčasná vláda predvádza svoju absolútnu neschopnosť. Kolíková už mala odstúpiť, ak má aspoň kus cti v sebe a nemá do tejto (samo)vraždy Lučanského namočené prsty. To, čo predvádzala na tlačovke bol výsostne amaterizmus. FB odsudzovanie ľudí nabralo obludné rozmery a čo sa máme čo čudovať, keď tam majú také essá ako Benčík. Matelko veľmi rád odpočúval ako svojich súperov, tak aj budúcich kolegov. Určite má ešte zopár nahrávok v zásuvke. Vraj opozícia zneužíva tento prípad. Matovič zneužil vraždu novinára až do víťazstva vo voľbách, kde víťaz berie všetko. Ani to Matelkovi dlho netrvalo, aby predbehol minulú garnitúru.

Teraz k Lučanskému. Trénovaný človek, ktorý príde dobrovoľne do vyšetrovačky, sa úspešne zabije na druhý pokus. Už tu Kolíková priamo klamala, keď ani len nepripustila, že mohlo ísť o samovraždu. Čo ak bol Lučanský vydieraný, nie minulou vládou, veď nemajú žiadnu moc, ale práve súčasnou juntou, ktorá vládne a na ktorú mohol mať informácie? Čo ak sa vyhrážali likvidáciou rodiny, ak neudá toho či oného, ktorého Matelko kázal, respektíve sľúbil na FB za počet lajkov zlikvidovať? Veď krv mala striekať a strieka! Vraj je Lučanský v kóme, len ho nikto nevidel ani s ním nerozprával od prvej samovraždy. V pohode môžeme konštatovať, že ten prvý pokus nebolo len obyčajné cvičenie a úraz. Siahať si na život v dnešnej dobe nemá zmysel, ak za tým nie je niečo iné, respektíve ohrozenie rodiny. O to ako je v base príma by mohlo rozprávať XY masových vrahov.

Keď bol zavraždený Kuciak, padol Fico aj Kaliňák a teraz čo? Vláda za toto môže, priamo nesie za to zodpovednosť! Padne Matelko?

Houbeles.

Matovič určite nemá sebareflexiu a preto neodstúpi. A veď načo aj po predvedenom cirkuse dua S&M, nechcel som dehonestovať tú firmu na výrobu cukroviniek a to sado maso tým dvom teda Sulíkovi a Matovičovi jednoducho patrí. Najhoršie je, že do svojich hrátok s antigénovými testami zapojili aj širokú verejnosť. Matovič to znova dal na svojho trnavského kamaráta, kde mu chodia detičky do školy a pozrel sa na tie Sulíkove lacnejšie testy. Nuž, nakoniec Šulinovi huba spľasla a reči ostali a Matelko si znova zhrabol priamu objednávku a ešte navýšenú o niečo viac ako minule. To nevymyslíš, to je Matelkov cirkus v priamom prenose a Šulino bez akejkoľvek hrdosti. Nič lepšie sa Ficovi či Pellemu ani stať nemohlo. Títo dvaja ani prstom nemusia pohnúť. Ficovi Matovič zachránil zadok a do bez pochyby. Išiel pomaly mimo parlamentu, ale Matovič je asi jeho veľký obdivovateľ a sám si uvedomil, žeby nemal potom na koho kydať.

Zneužitie svojich ovečiek, ktoré majú poslanecký mandát, je priam neuveriteľné a presne mi to pripomína Matovičom obdivovanú NSDAP a ako zakázali opozícii vojsť do Ríšskeho snemu. Niečo neuveriteľné! Nuž čo, diktatúra v plnom prúde! No myslím, že Leopoldov či Sabinov tie tri roky počká na túto suitu!
Toto je vlády teror a možné prvá politická (samo)vražda!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895023x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív