Založ si blog

Bude vojna policajtov, prokurátorov a preberie moc nová vládna mafia?

Dal som si námahu a prečítal to obvinenie voči nebohému generálovi Lučanskému. Tak neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Absolútne nedokázané obvinenie z brania úplatkov, kde jedna babka povedala! Je to naozaj politická objednávka ako potvrdila, respektíve sa len preriekla Kolíková? Generál bol vo väzbe vraj z nestranného rozhodnutia prokuratúry a súdu! Ten generál, ktorý dal za mreže Černáka a spol. Ten, ktorý dotiahol a obvinil Kuciakovych vrahov. Vraj sa obesil. Vyšla na svetlo sveta už aj lekárska správa a Naď chce trestať. Keď ich ľudia a myslím aj on sám zverejňoval prísne tajné dokumenty, to všetko bolo OK! Aké dvojité videnie!
Do tohto všetkého ešte zapadá osoba Lipšica. Lipšica, ktorý zabil a bol pri všetkých možných mafiánskych prípadoch a politických vraždách. Tento človek chce kandidovať na špeciálneho prokurátora. Človek, ktorý by bol priamo v strete záujmu, pretože v mnohých prípadoch sa vyskytuje jeho meno ako obhajcu a možno aj ako budúceho svedka. Žiaden morálny kredit u neho nie je, ak dokáže kandidovať po zabití človeka na takúto funkciu. Je spomínaný aj v súvislosti s Lučanským a už sa stihol aj obhajovať na FB.
Tak porovnám súčasnú mafiu s Lučanským. O Lučanskom už toho bolo napísané dosť, vraj zobral úplatky, ktoré nikto nikdy nedokázal vo výške 500.000 € a teraz kto nám to vládne. Plagiátor Matovič, ktorý optimalizoval daňové priznanie a jeho mama najazdila 600 km denne, ďalej DPHčka no a teraz absolútne nezmyselné 100 miliónové testovanie a dohodenie kšeftu firme, na ktorú je napojený jeden z vlastníkov školy, kam chodia jeho deti. Kollár – plagiátor číslo dva, ktorý doteraz si nespomenie, ako zarobil ten majland. Človek, ktorý sa často nachádzal v spoločnosti mafiánov.
Sulík a Kočnerov verný kamarát pri raňajkách. No a v neposlednom rade Kiska ako možný pozemkový podvodník a Boh vie čo ešte.
Štyri strany, ktoré nejako boli spojené s podsvetím, tak tieto strany si zobrali na mušku práve človeka, ktorý išiel aj po ich chlebodarcoch. Možno vedel Lučanský až príliš veľa. Bolo ho potrebné umlčať. „Lebo Fico“ už nepomôže. Fico nie je pri moci a ak by na neho niečo bolo, už by sedel a ak má v niečom prsty, tak nech sedí.
Policajti už nemajú žiadnu istotu a ľudia stratili dôveru. Polícia by mala ochraňovať ľudí, zatiaľ mi to pripadá, že sa z nej stáva súkromná ochranka Matovičovej vlády, podobne ako armáda. Toto už nie je demokracia. Matovič tú Ficovu vládu predbehol behom necelého roka. Ako ste si mohli všimnúť ani sám Matelko Veľký si neverí, žeby bol druhý krát premiérom ani len Remišová, keď povedal, že jej nástupca bude mať všetko pripravené.
Teror, ktorý bol spustený voči obyvateľom Slovenska nabral obludno-chaotický rozmer. Matovič a celá vláda sa schováva za núdzový stav. Nemá jednoducho gule na to, aby zniesla protesty, radšej šíri strach a reštrikcie sú na dennom poriadku. Chaos vládne v našej krajine. Schvália vyhlášku, ktorá má platiť o štyri hodiny od jej vydania. Niečo neskutočné, tupé s nacistickým nádychom.
Ak to bude celé také chaotické ako na Nový rok, tak po celý rok, tak s pánom Bohom!
Všetkým ľuďom dobrej vôle želám šťastný Nový rok 2021! Dúfam, že tento vládny teror skončí v tomto roku.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898342x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív