Založ si blog

Kto chce vidieť idiota, nech sa dostaví k Matovičovi, alebo kto má krv na rukách

Tak, dopočuli sme sa od nášho diktátora Matelka Prvého Malého, že vraj vakcinácia je fakticky nepodstatná a prioritné je testovanie. Toto indivíduum s ťažkou diagnózou musí asi veľmi nenávidieť dôchodcov, určite za to môže koža z kuraťa! Aspoň podľa môjho názoru sa dopustil týmto výrokom priamej genocídy na starých ľuďoch. Je možné, že má nejakú tajomnú dohodu s predstaviteľmi školy a firmy, kde jeho deti chodia, možno im za tie kšefty zlepšia známky prostredníctvom home officu, to len Matelko vie. Jedno je však isté, že túto genocídu podporuje aj 95 poslancov vládnej koalície. Poslancov vládnej koalície? Zlé pomenovanie, sú to len také ovečky, čo sem tam zabečia bla, bla, bla a zodvihnú ruky hoci aj za svoju popravu, ak to jeho veličenstvo kat rozkáže!
To čo predvádza Matovič je niečo nenormálne a Draxler zbytočne chce zisťovať, či je Matovič normálny. To Draxlerovi ešte nedošlo? Najnenávidenejšia osoba je Matovič, ale on zato nemôže. Ešte stále máme parlamentnú demokraciu a plnú zodpovednosť nesie parlament a aj títo posranci sa raz budú zodpovedať.

Vyhorela mi žiarovka – nemôžem ju kúpiť, je to zakázané a mnoho iných vecí sa stáva nedostatkovými pre zatvorené obchody. Ekonomika ide dole vodou a Šulinko s Matelkom sa hádajú, kto koho preš.í, ešte šťastie, že Matelko zostal verný svojej povesti a všetko nahráva. Kto vie čo má na Kollára napríklad z auta keď išiel nakupovať vitamíny, že je taký poslušný. No a Boh vie čo má na ostatných, taký Galko by vedel hovoriť, veď nie nadarmo dostal teplé miestečko. V odpočúvaní a nahrávaní je expert. Ešte dostať na špeciálnu prokuratúru človeka, ktorý iba zabil, kropil ľudí počas Gorily a je spojený s mnohými kauzami menom Lipšic a je vymaľované.

Už len jeden postreh. Vraj v novembri bolo o tri tisíc obetí podľa štatistického úradu viac, ako po minulé roky. Potom táto správa išla nejako do stratena. Tých tri tisíc totiž nezomreli na Covid, ale pravdepodobne na iné choroby. Áno, počas testovačiek a uzavretia nám vraj zomrelo v novembri o tri tisíc ľudí viac. Prečo zomreli? Nebolo to náhodou zanedbaním zdravotnej starostlivosti a stresom týchto ľudí? Minimálne jeden Prešovčan určite takto dopadol s infarktom počas čakania na testovanie. Tých tri tisíc za mesiac zomreli na čo? No na Covid určite nie, pretože tam sa pri naznační kašľa robí pitva a píše príčina na Covid, alebo s Covidom. Môže sa niekto na to pozrieť a dať o tom relevantnú štúdiu? Je to viac ako mal Covid a rovná sa to súčasnému počtu obetí Covidu a to bol len jeden mesiac!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895152x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív