Založ si blog

RTVS Pumpa – Kolíkovej žumpa a čo s ľuďmi, ktorí prekonali Covid

To čo predviedla RTVS vo svojej Pumpe, je ďalší klinec do nezávislosti verejnoprávnej TV. Hanba a za toto by mal byť riaditeľ odvolaný okamžite a z fleku. Absurdné dno hereckých výkonov sa nedalo prehliadnuť a totálne zmanipulovaný scenár to dorazil. Odpad, hnus ani troška zábavy, ale len čistá Matelkova trápnošou za naše financie! Za toto platíme koncesionárske poplatky??? Absolútne konšpirácie a zavádzanie ministerky v tomto odpade bolo niečo hnusné a odporné, podobne ako jej konfrontačný postoj v relácii Na telo s Pellegrinim.

Táto vláda nemá žiadnych odborníkov, len jedného Testoviča MateIka I., ktorý ich poriadne drží za gule. Výhovorky Kollára ho odvejú do politického zabudnutia a cirkus Sulík – Matovič je fakt grécka tragédia, ktorá je však tragédiou Slovenska. Nie, na toto čo sa deje a kam dospela politická nekultúra sa už naozaj nedá pozerať. Vládne nám tupovláda s jedným diktátorom, ktorý ide aj cez mŕtvoly a je mu jedno, aký to bude mať dopad. Hodí sa o zem a vrieska, že chce testovať.

Zase budeme celoplošne testovať a šprtať soplíky z nosa. Výborne, len stále mi uniká, čo s tými, ktorí covid prekonali. Bola zverejnená štúdia, kde protilátky majú ľudia, ktorí prekonali Covid minimálne pol roka, tak načo sa majú chodiť testovať, stáť v radoch a míňať štátny rozpočet??? To už je fakt trnavský dil.no načisto mešuge? Či potrebuje naháňať zárobky pre jeho spriaznené firmy? V dnešných reláciách odznela aj druhá a závažnejšia informácia, že aj pre nás by Česi poskytli metódu PCR testovania zadarmo a vcelku lacnejšiu a presnejšiu ako testovanie s antigénovými testami. Prečo sa nehľadajú a neberú dobré príklady z liečenia ľudí na Covid? Veď prioritou by malo byť liečenie v súčasnej situácii a ak niečo niekde zaberá, tak prečo to nevyskúšať? Možno by prežilo viac ľudí a netýka sa to len Ivermektínu, ale aj iných liečiv. No a naši odborníci ticho na čele s Krčmérym!!!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895383x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív