Založ si blog

Krajčí to dal na Goebbelsa, alebo ak toto nedostane ľudí do ulíc, tak už nič. Normálne dávam za pravdu Nicholsonovej.

Čísla Covid pozitívnych nám ešte pred testovaním začali klesať. No čo sa stalo po testovaní podobne ako v predvianočnom kole? Začali nám akosi čísla stúpať a to už chudák Mikas, ktorý má už svoju druhú dávku, asi naozaj nevie aj s Matelkkom, ako používať atómové bomby. Hlavne by im malo byť jasné, že taká bomba zničí všetko živé. To už ani nemajú výhovorku na protestujúcich počas 17. novembra.
No a teraz k tomu geniálnemu nápadu s SMS-kami. To čo je za chorý rozum? To má Krajčí fakt v hlave nasr…? Ako a kto bude vyhodnocovať SMS? Veď to je na hlavu. Toľko personálu asi polícia nemá a čo asi tak budú vyhodnocovať??? Dvaja šašovia, Krajčí s Mikulcom, podobní Patovi a Matovi sa hrajú na diktátorov a prekonávajú aj Orwellove vízie. Zasahovanie do ústavných práv občanov je neskutočné.
Ak takéto nápady vlády nedostanú ľudí do ulíc, tak už asi nič. Je to len názor možných reakcií obyvateľov na neskutočný teror tejto vlády! Žiadna, naozaj žiadna vláda si nedovolila takéto bohapusté šikanovanie občanov. Ako Mikulec zabezpečí, aby sa nezneužívali SMS-ky, alebo aby neboli falošné??? Veď kým niekto napíše v prípade núdze, že musí ísť k susedovi ne vécko, pretože u neho vybuchla atómová bomba a nemohol si ho opraviť pre zatvorené obchody, tak sa z toho aj pose…. Tak ako z tohto geniálneho nápadu!
Teraz k tej podpore podnikateľov a zamestnancov. Rozdeľovanie nejako hapruje a mnohí už prevádzky zrušili. No iné chcem kritizovať. Podporu dostanú len tí, ktorí nemajú aj iný príjem. Napríklad SZČO, ktorí neplatili odvody a nemajú žiaden iný príjem dostanú nejakých 315 €. No dokážete z toho vyžiť? Jasné, že mnohí majú aj iný príjem a tým pádom sú von z hry, snažia sa prežiť. Je to brutálne porušenie aj princípov rovnosti, ide predsa o financie EÚ a tá vylučuje diskrimináciu! Preto mali Rakúšania či Nemci helikoptérové financie a vyplatené do 8 dní!!! Ak toto napadnú právnici alebo OLAF či nejaká iná kontrolná zložka EÚ, budú to seriózne problémy! Áno, Nicholsonová kritizovala, ale to je všetko. Ministra hospodárstva predsa majú a sú vo vláde, len kritika nestačí!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894347x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív