Založ si blog

Pošta v područí vlády a čo s referendom. Colníci habú Invermektin

Dopracovali sme sa do absurdného stavu. Matelko dáva svoje detské statusy a má už plné gate z toho, ak by sa vyzbierali podpisy. Zásah do demokracie od súčasnej partokratickej oligarchickej vlády je priam neskutočné. Vyhrážky, zosmiešňovanie a už teraz vyhlásenie vlády a ich posl(r)ancov, že odvolať ich je protiústavné! Veď majú na svedomí cez 5000 mŕtvych a krach ekonomiky. Majú na svedomí množstvo ľudí, o tom niet pochýb, tak dokedy im to dovolíme?

Už teraz vyhlasujem, že za žiadnu zo strán, ktoré sú v parlamente hlasovať nebudem, ale už keď sa toho chytili strany ako Smer, Hlas či SNS, tak ich vyzývam, aby zverejnili miesta v okresoch, kde možno hárky odovzdávať. Či starostovia a primátori, ktorí boli volení za dané strany nech sa ukážu! Pošte po tejto skúsenosti neverím.
Je jednoducho hrozné, ak mysticky osvieti nejakého dilina či amatéra. Potom vám ani pošta nemusí prísť a hlavne sa môže stať z hutníka lekár. A z akého hutníka? No podľa môjho názoru absolútne bezcharakterného! V živote by som nedokázal zobrať pozíciu, ktorej a absolútne nerozumiem! Ako strojár viem, aké problematické je naučiť sa všetko o strojoch na spravovanej linke atď. Hutník ide rozdeľovať pozície a manažovať lekárov! Uf, veľmi ťažké osvietenie náboženského fanatika!

No a teraz k tomu zhabanému ivermektinu colnicou. No bohovské, ak vášmu príbuznému ide o život a vám zhabú poslednú nádej na colnici. Pretože, lebo osvietenie! Vláda sľubovala a doteraz nedala do obehu! To je ale už nábeh na trestnoprávnu zodpovednosť za úmyselné zabitie a jednoducho právnici by mali konať. Čo robí v tejto otázke Smer či Hlas, ešte dôležitejšie ako referendum je pokus o záchranu ľudí. My si hárky pošleme aj za svoje, Smer nech skúsi využiť peniaze na dovoz liekov a vitamínov a každý, kto donesie hárok hoci aj s jedným podpisom, nech dostane vitamín D!

Spojené príjemné s užitočným.
Posledná vec. Nechcel by som byť v koži colníkov, ak na základe zhabania lieku by niekto zomrel, ktorému by mohol pomôcť!
No trnavský Igi Prvý Absurdný Vytierač Nekonečník nemá toho dosť. On potrebuje plné nemocnice, na rozdiel od Fínov či Dánov! Sme najhorší kvôli Matelkovi a idiotskému testovaniu, ktoré nerobí žiadna krajina na svete. Jeho atómovka nemá ani len silu zápalky. Je zaujímavé, že čím viac sa hromadne testovalo, tým viac stúpli následne čísla nakazených. Kým sa nezačalo testovať hromadne, čísla išli pekne dolu!

Toto nie je náhoda!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894436x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív