Založ si blog

Cirkus v podaní Matelka a jeho sekty pokračuje s pomocou Sulíka a prezidentky. ZSSK totálne zaspala.

To, čo predvádza súčasná nová – minulá vláda, je niečo neuveriteľné. Preráža čím ďalej hlbšie a hlbšie politické dno. Žiadna česť im nič nevraví. Posledný Križiak to úplne dorazil. Matovič svojmu poskokovi Hegerovi povie na tlačovke, že je ešte stále iba minister. Heger stojí ako taká sviečka pred oltárom. Heger sa stal oficiálnym poskokom Matoviča bez akejkoľvek moci či názoru. Matovič lieta ako urvaný z reťaze. Čo môže, to dodrbe. Tá ich úbohá suita nie je na nič súca. Poslanci Ola.na sú len štatistami bez názoru. Týchto de…ných politikov môže vystriedať ktokoľvek a bude lepší! Šulinovi už nič nevadí a odrazu sa komunikácia vylepšila, aj keď sa vláda fakticky vôbec nezmenila.

Matelko sa pustí do cestovania za Sputnikom a znovu začína s FB. Samozrejme nás odpísal. Klus, Korčok či Štefanec, ktorí by si mali poriadne naštudovať históriu a potom niečo písať a dávať statusy. Vlajka USA im strčí z každého otvoru, ale na otvorené diskusie nemajú gule. Ešte šťastie, že Šimečka sa konečne naučil nosiť respirátor, zopár krát ho mal naopak, ale čo už.

Štefanec ma hneď blokol, keď som mu napísal, že nech si nepletie ZSSR a Rusko. To je taký truhlík ako učiteľ dejepisu Smotanka. Posplietajú dve na tri. Vraj Rusko nás v 68. napadlo. No nie! Také medzery v histórii a také šírenie hoaxov priamo na vládnej úrovni. No, ale čo očakávať od vlády plagiátorov, totálnych amatérov, ktorých dal dokopy Vševedko Veľký Matelko Prvý a Posledný.

Matovič síce nevie nič o ekonomike, ani tej jeho domácej, ale je ministrom financií. Bože, pomôž nám! Nevedeli ani dokonca nájsť nejakých odborníkov na ministrov a tak nám ostal temer rovnaký kabinet, až na chudáka sektára Krajčího. Toho nahradil asi ešte väčší amatér, keď som si pozrel jeho vystúpenie, tak saralabanda je šúvix. Nečudujem sa, že Lučanký dopadol tak, ako dopadol.

Vraj sa títo nedržia stoličiek!!! Ukázali to v priamom prenose. Oni sa nedržia, oni sú prilepení a prizváraní! Čistý amaterizmus a budú nás čakať ešte ťažké časy. Matovič predbehol Fica míľovými krokmi. Problém je, že nastavil kritériá budúcej vláde a to bude riadny problém, pretože česť, slušnosť a odbornosť sa akosi vytratili.
Mimochodom, žiadne opatrenia až tak nezabrali proti Covidu a ako som písal v predchádzajúcom blogu, že sme na vrchole a krivka pôjde dolu, tak sa aj stalo. Kým sa nenakazí aspoň 20% populácie, čo sa u nás a v Čechách pravdepodobne stalo, Covid neustúpi. Možno by stálo za zmienku spomenúť aj možný vplyv počasia na šírenie Covidu. Ako som si všimol, značne vplýva na šírenie práve vysoká vlhkosť. No to je možno otázka pre výskum.

Špajchľovačka pokračuje, kšeft ide ďalej a ľudia zomierajú. Mizivé percentá zachytených antigénovými testami sú na smiech. Obchoďáky otvorené a plné, ostatní môžu skrachovať. Pomoc temer nulová. Prezidentke sa splnil sen o krajine, kde sa bude dobre zomierať. Štatistiky sa prekrúcajú ako na bežiacom páse. Vraj v minulom roku zomrelo na Covid vyše 4000 ľudí, ale v oficiálnych štatistikách to bolo k 1.1.2021 – 2250 zomrelých. Ono si museli nejako zdôvodniť počet obetí, ktoré fakticky zomreli na zanedbanie zdravotnej starostlivosti, pretože oproti priemerom za minulé roky to bolo o 5500 viac a tak to museli zhodiť na Covid. Teda čísla jasne hovoria, že niekto tu brutálne klame! Aj keby bolo tých 4004 zomrelých na Covid v minulom roku, ďalších 1500 má na svedomí zanedbaná lekárska starostlivosť. No ak berieme skutočné čísla, ktoré zverejnili v oficiálnych štatistikách tak na Covid v roku 2020 zomrelo 2250 ľudí a druhá polovica ide na úkor zanedbanej zdravotnej starostlivosti a možno vládnych opatrení. Výborne sa to podarilo pomer Covid verzus zanedbaná starostlivosť – 1:1. Gratulujem tzv. odborníkom!

Ešte k tým naším zaspatým železniciam. Zrušili spoje a ľudia nemôžu do práce! No geniálne. Počas najväčšej krízy nechali vlaky tak a nezrušili cestovanie zadarmo pre študentov a dôchodcov. No a teraz nás začali koncentrovať a pracujúcim znepríjemnili život. No a kedy to urobili??? Práve v čase, keď sa možno začnú uvoľňovať opatrenia. To nevymyslíš, to sú Slovenské železnice – ZSSK. Proste titul na amatérov roka. Neviem čo toto tam majú za vedenie, ale sekundujú vláde!

Už len pripomienka k ministerstvu školstva. To čo je za nápad posielať zmaturovaných maturantov do školy??? Pošlite naraz všetkých a nie takto ich deliť. Choré nápady chorej vlády!!! Zmaturovaní maturanti to už majú na háku. Už sa im maturita len spriemeruje a učitelia sa budú musieť roztrhať – jedni do školy, iní dištančne, niektorí aj aj.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897189x
Priemerná čítanosť článkov: 6061x

Autor blogu

Archív