Založ si blog

Bože, daj Matovičovi aspoň kus rozumu

Mal som písať o inom. O nútenom špajchľovaní a úmyselnom poškodení zdravia štátnymi nezmyselnými nariadeniami. No týmto priam idi….kým prehlásením o tichom nefunkčnom premiérovi vo funkcii to ten blázon absolútne zaklincoval. Nemám slov, toto nevymyslíš. Matelko sa fakt nenarodil, on sa vyskytol. Vládny cirkus v saralabande pokračuje ďalej. Sekta zabáva Slovensko na sociálnych sieťach, no má to tragické dopady. Jednoducho nevedia, čo majú robiť.
Matovičovým pracovným nástrojom sa stala sociálna sieť. Veď ten človek je na nej závislý!!! Ktorý premiér takto dáva zdieľať budúce zákony či vyhlášky bez hlavy a päty??? Len tak, čo ho napadne, to dá na FB. My tu už máme premiéra len na FB. Urval sa a žije vo svojom virtuálnom svete príspevkov a lajkov. Chorý človek, chorá doba, chorá vláda! Prečo? Pretože ho všetci podporujú a hrajú super divadlo!
No a teraz trochu aj k tomu špajchľovaniu. Normálne začínam uvažovať o žalobe voči štátu za poškodenie zdravia, ktoré spôsobilo špajchľovanie a nosenie rúšok. Aké? Zápaly nosných dutín, poškodenie sliznice, dermatologické problémy, zápaly a infekcie v očiach. No a dá sa pokračovať. Ďalej ako živnostník tvrdo uvažujem nad žalobou za úmyselnú likvidáciu malého a stredného podnikania. To, akú chaotickú pomoc vláda poskytuje je niečo neskutočné a potom ju pre istotu aj vyžiadajú naspäť, lebo ste možno zarobili 1 € a to sa nesmie. Nevravím už nič o tom, že malé obchody nechali krachnúť a veľké predajne už začali všetko predávať. No a prečo aj nie? Veď už sa stáva všetko nutnosťou. No ich nezaujíma, že nie každý môže nakupovať cez net, respektíve niektorí ani nechcú. Potrebujem tovar vidieť. Je to cielená likvidácia. Vládny bordel pokračuje. Nie, nechcem tu žiadnu parlamentnú stranu či PS. Nechcem tu ani staronových politikov a dokonca ani egoistických národných vodcov, ktorí sa doteraz nevedeli dohodnúť a ťahať za jedno lano. Chcem tu ľudí čestných, ktorí dokážu počúvať a komunikovať s občanmi a riešiť ich základné problémy, ktorým čelia.
Zatiaľ tu takí neboli. Klinec do rakvy zabili ešte aj Lipštein s Posledným Križiakom, ktorým odrazu kajúcnici vadia, ak ide o ich človeka. Vraj pomsta policajtov! No neviem, ale za tento chaos a doslova teror na obyvateľoch budú musieť padať tresty v budúcnosti. Preto ak existuje niekto z právnikov, ktorý by sa odhodlali na takýto boj, nech s tým začnú a dajú ľuďom návod a nech nás zastupujú. Harabin či Čarnogurský, máte šancu sa ukázať konečne v tom, v čom ste dobrí.
Mimochodom, ak vláda niečo chce, tak nech to zaplatí ako v prípade respirátorov či dezinfekcie. To čo má byť??? Niečo si vymyslia a ty občan plať???
Sme rodina je za odklady splátok a k tomu ako bonus päť respirátorov, čiže ich sociálne opatrenie predstavuje cca 2,5 € na rodinu!!! Srandisti.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898150x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív