Založ si blog

Ej Grendel, Grendel, vyhodiť si mal Matelka!

To, čo predvádza to čudo Matelko, ktorý si dovolil na kolegov hádzať striekačky, prerušoval tlačovky, nadával do čurákov a vyfasoval od Belousovovej po papuli, s tým neprestal ani ako premiér či minister financií. No to je teda kultúra. Je zjavné, že sa nepoučil a ďalej pokračuje v deštrukcii Slovenska.

Zasadol si na živnostníkov a chystá ich likvidáciu. To, čo predvádza OĽaNO je už dno trikrát prerazené. Žiadni odborníci, len čistý amaterizmus, ba ešte horšie – aktívny amaterizmus súvisiaci s chaosom. Idú podporovať zaniknuté podniky? Vážení vládni predstavitelia – idete s krížkom po funuse.

Slovensko idú astronomicky zadlžiť, ale nikto nevie načo. Matelko už pripravuje tretiu vlnu a potrebuje minúť ešte nejakých 12 miliónov jeho atómoviek, ktoré boli a sú absolútne k ničomu. Ono bolo to k niečomu, spriaznená firmička si zarobila milióny! Miliarda hore, miliarda dolu. To, čo predvádza toto amatérske divadlo skutočne s veľmi zlými hereckými výkonmi, nemá obdobu. V koalícii je SaS už na smiech. Predseda parlamentu nedokázal zabezpečiť ani len tých 5 respirátorov, čo sľúbil. Ostatné predvolebné sľuby? Zabudnite! Rabovačka bude nebývalých rozmerov a ideme pekne krásne gréckou cestou. Len s tým rozdielom, že v Grécku končili peniaze na účtoch obyvateľov a u nás sa strácajú! Preto Sujovi v tomto prípade patrí poďakovanie a Grendelovi lopata!

Lenže Grendel by pravdepodobne nevedel ani len jamôčku na guličky urobiť, takí sú to amatéri! No poradím im, môžu si kúpiť plastovú v jednom nemenovanom reťazci, ktorý patrí k tým, ktoré na kríze krásne zarobili na rozdiel od malých prevádzok či živnostníkov!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898174x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív