Založ si blog

Dankov status prerazil znovu dno, konkuruje Matelkovi a tajné schôdzky SIS

Danko by sa nemal starať do politiky Hlasu a predsedu Pellegriniho. Danko by sa mal starať o svoju stranu, z ktorej hromadne odchádzajú ľudia a ktorá už nikoho neoslovuje. Tak ako tzv. národné strany, ktoré majú predsedov egocentrických vodcov bez akejkoľvek vízie s voličským potenciálom do 5%. Danko by sa mal starať o to, že už mu vôbec nefungujú lokálne organizácie a že doslova žobre členské od ľudí posielaním doporučených listov!
Nemá už čím osloviť a áno, je to tvrdá kritika, ktorú bozkajúci kapitán výložiek a kupec amerických stíhačiek si nie je ochotný priznať.

Tu je doslovná citácia jeho statusu a to nebol jediný na túto tému:

Osobne, nemám nič proti homosexuálom. No mám napríklad námietky, aby boli neustále propagovaní a dostavali dotácie na svoje pridy. Veď sú vraj zdraví a prakticky propagandu nepotrebujú. Niektoré z týchto aktivít doslova provokujú. No takéto doslova úbohé napádanie svojej politickej konkurencie zo strany Danka je mimoriadne primitívne.
Podobne mi idú na nervy tzv. národniari v mene Slovanstva? To čo je za nezmysel? Buď je človek dobrý alebo zlý. Mám kopu známych z celého sveta a nikdy som ich nedelil podľa toho, akej sú národnosti. Rus, Japonec, Bulhar, Čech či Slovák – záleží len na tom, aký je to človek. Čech vás odrbe možno viac ako Nemec a o Poliakoch sa človek niekedy ani nevyjadruje, tí majú kšeft v krvi.
Veď napríklad Poliaci neznášajú Rusov a sú to Slovania. Teraz sa reže medzi sebou Bulharsko a Macedónsko. O Srboch, Chorvátoch či Bosniakoch škoda písať, ich vojny a problémy sú stáročné. Rusko a Ukrajina? Dva národy, ktoré boli kedysi jeden. Z pohľadu pozorovateľa zvonku má podstatne viac za ušami Ukrajina. Zákaz ruského jazyka, ktorý odštartoval vojnu, historické darovanie ruského Krymu Chruščovom Ukrajine, anexia Zakarpatskej Rusi ČSR atď..
Teraz k tomu Dankovi, ktorý stráca aj poslednú súdnosť. Zoberme si jeho prešľapy len za poslednú dobu. K výložkám a F-16 sa nevyjadrujem. Stačia prúsery so Sputnikom V a jeho zapojenie sa do špiónskeho seriálu o ruských amatérskych agentoch, ktorí sú zapojení asi do všetkých akcií Ruska. No a všetky čírou náhodou úplne dodrbú. Začínam sa obávať toho, či si ich USA nezdigitalizovala a nevymyslela, ako v nejakom sci-fi. Títo ruskí agenti sú takým univerzálnym vinníkom.

Danko mal predsa telefonáty so „Žužovou“ a jeho súkromný život nie je akurát z tých najvzornejších. SNS sa dokonale odpísala a skončila svoju činnosť na smetisku politických strán. Bez cieľa a jasného programu v prospech obyvateľov Slovenska už nemá šancu. Starí členovia odchádzajú sklamaní a bez nádeje v zlepšenie. Danko by mal odísť, už to nie je strana pre ľudí, ale pre Danka, tak ako to mnohokrát potvrdili lídri národných strán. To nie sú strany ľudí, ale egoistických predsedov, ktorí si myslia, že sú najrozumnejší a nepotrebujú názory od iných a takto vyzerajú aj percentá v prieskumoch, ktoré ich posúvajú mimo akúkoľvek účasť v parlamente. Gratulujem k takejto krásnej sebadeštrukčnej politickej práci!

V sebadeštrukcii pokračuje úspešne aj koalícia. Naposledy sa ukázala ako totálne neschopná utajiť pred Nkom „tajné“ stretnutie. Kde všade má to Nko svojich špiónov? Toľko neschopnosti a amaterizmu naozaj ťažko hľadať. Minister zdravotníctva je zrelý na uterák, podobne ako minister poľnohospodárstva a celá vláda. Podvody, klamstvo, zavádzanie sa stalo normálnym pracovným nástrojom tejto zberby, ktorá tam už vyše roka funguje. Tie vlády pred tým aspoň rozpočet ako tak udržali, ale tu sa kradne hore dolu. Nikto nevie, kde zmizla miliarda. Jeden formulár nedokážu pripraviť pomaly pol roka atď. O schopnosti nemôže byť ani reči.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898067x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív