Založ si blog

Vedela Čaputová, čo činí? Tu už nepomôže žiaden zavraždený novinár.

Progresívna aktivita bola zjavne bez rozmyslu. Určitým štýlom si strelili progresívci a celá vláda vlastný gól, podobne ako Ústavný súd odoprel občanom ich právo a vyhlásil ich len za potrebných pri hlasovaní vo voľbách. To už nie je demokracia, ani vláda ľudu, ale je to nástup totality, podobne kedysi argumentovali nacisti či komunisti. Vedúca úloha strany či fuhrera bola potvrdená ústavným súdom. Ľudia sú potrební len raz za štyri roky a potom sa na nich vykašlú! To sú voľby, čo sme si vydobyli po 89-tom! Nič, len zrod nových papalášov, čo s demokraciou nemajú nič spoločné!
O čo ide? To, že ak sa zmení o 4 roky vláda, už im nepomôže žiaden míľnik, žiaden novinár, proste nič. Protesty budú už len smiešnym vyjadrením „svojvôle“ ľudí, pretože zmena nebude možná!!! No a nielen to! Čo ak si to začnú uplatňovať aj poslanci pri regionálnych voľbách? Čo ak sa nebude dať odvolať starosta za svoje skutky? Čo ak začne starosta či primátor zvyšovať neúmerne dane a terorizovať obyvateľov?
Dnešná vláda skutočne zaviedla teror. Schengen už neexistuje. Za totáča sme tu mali colné vyhlásenia a teraz tu máme Covid vyhlásenie! Každému z nás ukradli rok života a pokračujú v tom ďalej. Reštrikcie, denno-denná neschopnosť analyzovať dopady svojich chorých rozhodnutí je už poľutovaniahodná. Problém je, že týmto trpí celé Slovensko. Teda celé nie. Je tu ešte nejaké to percento, ktoré obdivuje diktatúru! Ukradli nám slobodu a demokraciu, ale raz nám ju budú musieť vrátiť a možno nie, ak budeme neustále trpieť takýto teror!

Peter Pellegrini si pripísal ďalšie P, Matovič ďalší prúser a Šimečka je asi podľa jemu vlastnému humoru d. .. l.

16.06.2024

Máme nového prezidenta, ktorý si pripísal ďalšie P k svojmu menu. Už bude navždy Prezident Peter Pellegrini. Prejav bol možno podľa niektorých dlhý, ale fakt bol dobrý a lepší som jednoducho nepočul. Darmo sa Shooty zhovadil so svojou karikatúrou, ide len v deb…ných intenciách Denníka N a jeho redaktorov. Začnem asi používať slovník týchto pseudonovinárov, veď to [...]

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

hufnica

Útoky trollov i hackerov, trestné oznámenia. Zbierka pre Ukrajinu napriek problémom pokračuje

17.06.2024 09:31

Jednému z iniciátorov zbierky 15. júna po opakovanom nahlasovaní natrvalo zablokovali účet na platforme X.

Migranti / Hraničný priechod /

Z Mexika do USA sa nelegálne pokúšalo dostať 1,4 milióna ľudí

17.06.2024 09:04

Podľa inštitútu bolo medzi utečencami a migrantmi aj približne 3000 maloletých bez sprievodu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 646
Celková čítanosť: 3931713x
Priemerná čítanosť článkov: 6086x

Autor blogu

Archív