Založ si blog

Vedela Čaputová, čo činí? Tu už nepomôže žiaden zavraždený novinár.

Progresívna aktivita bola zjavne bez rozmyslu. Určitým štýlom si strelili progresívci a celá vláda vlastný gól, podobne ako Ústavný súd odoprel občanom ich právo a vyhlásil ich len za potrebných pri hlasovaní vo voľbách. To už nie je demokracia, ani vláda ľudu, ale je to nástup totality, podobne kedysi argumentovali nacisti či komunisti. Vedúca úloha strany či fuhrera bola potvrdená ústavným súdom. Ľudia sú potrební len raz za štyri roky a potom sa na nich vykašlú! To sú voľby, čo sme si vydobyli po 89-tom! Nič, len zrod nových papalášov, čo s demokraciou nemajú nič spoločné!
O čo ide? To, že ak sa zmení o 4 roky vláda, už im nepomôže žiaden míľnik, žiaden novinár, proste nič. Protesty budú už len smiešnym vyjadrením „svojvôle“ ľudí, pretože zmena nebude možná!!! No a nielen to! Čo ak si to začnú uplatňovať aj poslanci pri regionálnych voľbách? Čo ak sa nebude dať odvolať starosta za svoje skutky? Čo ak začne starosta či primátor zvyšovať neúmerne dane a terorizovať obyvateľov?
Dnešná vláda skutočne zaviedla teror. Schengen už neexistuje. Za totáča sme tu mali colné vyhlásenia a teraz tu máme Covid vyhlásenie! Každému z nás ukradli rok života a pokračujú v tom ďalej. Reštrikcie, denno-denná neschopnosť analyzovať dopady svojich chorých rozhodnutí je už poľutovaniahodná. Problém je, že týmto trpí celé Slovensko. Teda celé nie. Je tu ešte nejaké to percento, ktoré obdivuje diktatúru! Ukradli nám slobodu a demokraciu, ale raz nám ju budú musieť vrátiť a možno nie, ak budeme neustále trpieť takýto teror!

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881707x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív