Založ si blog

Lipšic si už robí alibi, Bábkoherečka v totálnych koncoch, Šulino pracuje na rozvrate, Hegerov zmocňovací zákon, Matel-KO a rozohnený multiotecko

Títo nám vládnu a smejú sa nám. Multiotecko až teraz zistil, že tá jeho vláda nič nerobí, len nastoľuje ďalšiu mafiánsku kompániu. Čo urobili pre ľudí? No skryli sa za ľudí Žaludi. Oni nič. Všetci sú mafia, len oni sú včely! No včela po bodnutí zomiera. Nepamätám si takýto chaos za celý svoj život a to som bol v uliciach v 89. Toto sme naozaj nechceli. No za toto nesie vinu aj Smer, že dosadil svojim spôsobom blázna na kráľovský trón! No a to doslova. V súčasnosti pracujú nad totálnym prevzatím moci. O chvíľu začne pohon aj na ľudí, ktorí sa čo i len obtrú o súčasnú mafiu, ktorá preberá miesto po tej minulej. No, ale čo chcete od ľudí bez cti a morálky? Toto si volíte každé voľby!
Nie a nie zmeniť systém volieb.

Tu je zopár postrehov od kamaráta Pavla z FB:

„Keď zhorel Reichstag, Hitler predložil zmocňovací zákon. Tiež vtedy tvrdil, že to takto ďalej nejde…“

„Matovič redefinoval ustálený pojem mafia. Ako teraz budeme volať spolok vagabundov, ktorí sa v honbe za ziskom nezastavia pred ničím? Vláda?“

„Keby Fico vrazil všetky prachy, čo podľa Igora nakradol, do marketingu, bol by hrozný hlupák.
Veď Igor so svojím gangom mu urobí väčšiu reklamu a zadarmo!“

No a jeden z jeho nezabudnuteľných postrehov: „To nebola bezpečnostná rada štátu, ale panická porada koalície.“

Pavel je človek, ktorého si veľmi vážim pre jeho zdravé a logické názory.

Súčasná vláda sa totálne zamotala do klamstiev a stratila sa v nich. Ako si dovolí Lipšic, Matovič či Remišová len tak niekoho obviť, že je mafián? To už majú všetko dopredu pripravené? Ako si dovolia tvrdiť, že zatknutí sú nevinní a ovplyvňovať tak súdy či prokuratúru? To kde sme? Dá Remišová ruku do ohňa za zatknuté vedenie NAKY? V jednom mal Fico pravdu, ak by takéto niečo urobil on, tak už sú tu novinári z celého sveta. Pápež? On tu bol? Máme zjavne iné problémy a nie „vybývané“ byty na Luníku IX, o ktorých sa nezmienila ani prezidentka a ani vláda. Mali pápežovi ukázať, aké byty dostali a čo z nich urobili! Jeho návšteva veľmi rýchlo zanikla v divadle, čo nám tu predvádza Matelkova sralabanda. Neschopnosť vládnuť sa ukázala v plnej nahote.

Riešia len dve veci: 1. ako pozatvárať bývalú mafiu
2. ako prebrať absolútnu moc a nastoliť tu svoju mafiu

V pozadí na to im utešene slúži corona. Nedaj Bože, aby sa náhodou vybrali švédskou cestou. Na toto rozum nemajú. No a čo dosiahli svojimi opatreniami? Rozdrbali miliardy a dotiahli nás na grécku cestu. Vraj Matelko chce šetriť a možno aj preto nám idú zvyšovať ceny plynu a elektriny, ale ja sa pamätám na časy, keď barel ropy stál cez 100 USD a ceny až tak prudko nevzrástli. Keď bol barel ropy za 20 dolárov, tak ceny akosi ostali stabilné a znížili sa o niekoľko centov, ak vôbec. Toto je obyčajná hyperinflácia. Zlými rozhodnutiami sa priam rútime do ekonomickej krízy. Chudobní budú ešte chudobnejší a stredná vrstva úplne zmizne, bohatým sa nič nestane, len pribudnú nejaké nuly na konte.

Tento chaos však nevládne len u nás, ale im celkom pečie na karbid s tou zelenou energiou, ktorá zdražie ale úplne všetko! Autá sa už stávajú cenovo nedostupnými, teda elektromobily, ktoré začínajú s cenami nad 20.000. Ťažké a môžem v pohode povedať absolútne neekologické elektromobily predstavujú síce záchranu automobiliek, ale zároveň odštartujú ešte väčšiu chudobu a zadlženie obyvateľov.
Táto vláda nás vedie k tomu najhoršiemu. Len dúfam, že nie k občianskej vojne. Pretože robia všetko preto, aby sa dva fanatické prúdy postavili proti sebe v otvorenom boji a zvyšok Slovenska sa bude v nemom úžase prizerať rozvratu Slovenska, pretože sa boja čokoľvek urobiť. V štáte, kde vládnu amatéri, ktorých si zvolil ľud, ale nemôže ich odvolať, nemá ten ľud absolútne žiadne práva! Aj to posledné mu zobrali. Ak toto nie je diktatúra, tak čo potom?

V tomto jubilejnom 500. blogu na Pravde som si myslel, že sa znovu povenujem svojim záľubám, no nedalo sa nereagovať na súčasný stav. Jedno je isté, lepšie sa mi píšu kritiky, ako oslavné ódy a nech je pri moci hocikto, vždy budem kritizovať vládnu verchušku, ak si to zaslúži a to, že si kritiku zaslúžia už 31 rokov od pádu socializmu, je viac ako isté. Nebola tu vláda, ktorá nemala špinavé paprče!

Ešte jedno krátke zamyslenie na záver. Z duše neznášam ľudí, ktorí dokážu zavrhnúť svojich známych či kamarátov kvôli politickému presvedčeniu. Ja som toto v živote neurobil. Poznám sa s mnohými progresívcami, oľanovcami, smerákmi či s priaznivcami iných strán. Vždy mi záležalo na človeku a na tom, ako dobre sa poznáme. Nikdy mi nenapadlo ani len presviedčať niekoho, aby zmenil názor. No v súčasnej dobe táto vláda dosiahla medzi ľuďmi vrchol nenávisti a rozdelenia. Pritom nikto z papalášov sa nevenuje práve tým najobyčajnejším ľuďom a ich problémom! Čo doteraz vyriešili po Ficovi? Len si nabalili vrecká viac ako smeráci za tých dvanásť rokov. Ani jeden zákon nebol prijatý v prospech občana! Kolár aspoň raz povedal pravdu. Už vyše roka a pol nerobia absolútne nič! Mal by som desiatky pripomienok na zmeny zákonov, ale sralabanda podobne ako smeráci nepotrebujú žiadne rady!

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Globsec u nás nebude. Koho by som volil za prezidenta, Ficova výhra a iné postrehy

05.03.2024

Jedna z prvých vecí, ktorá je pre bežného človeka absolútne nepodstatná je Globsec, či Blok-sek? Médiá z tohto bezvýznamného bordelu, kde sa zíde smotánka, podebatuje, popije, vyprodukuje XY ton CO2, z čoho taká Gretka nemá veľkú radosť, robia udalosť. Globsec musel byť zrušený nie pre Fica, ale pretože nemáme žiadnu protileteckú obranu (samozrejme konšpirácia) a [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 640
Celková čítanosť: 3875077x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív