Založ si blog

Sralabanda V Matelkovom cirkuse „Lebo Fico“

Veľký pán Kazisvet Financií I. a Posledný dnes to dal opäť na id..ta. To, čo jeho partička robí, naozaj nie je normálne. Fakt Fica nemusím, ale táto banda ho postaví na piedestál. Dnešné tlačovky boli jedna veľká katastrofa hlavne z vládnej strany. Akoby Matelkovi zobrali vedierko a ten si najal silnejších chlapcov a chichúňal sa z pomsty do nepríčetnosti. Jeho smiech mi veľmi pripomínal smiech šaša z filmu Stephena Kinga IT – nepredstaviteľná hrôza. Ono to tak trochu aj vystihuje situáciu, ktorá je teraz na Slovensku. Sralabandu príde podporiť eurobanda, ktorá ani len nevie odpovedať na otázky Nbandy, prečo sa nestretla s opozíciou, ale stretnutie s aktérmi Kuciakovej vraždy jej nevadilo!
Je mi ľúto tej panej, ale nemala ani len šajnu o situácii, ktorá je teraz na Slovensku. Vyzerala pri otázkach ako zmoknuté kurča. Jednoducho nevedela odpovedať a nemala o ničom ani poňatia. Sralabanda jej to h…o zabalila do pozlátka a možno ju bola strihať kaderníčka ministra financií, kto ho vie. Naozaj demokracia skončila a ktokoľvek môže čakať, že bude zabásnutý.
Matovič to povedal na plné gule. Tých našich vyšetrovateľov nechajte na pokoji! Kvôli nim to teraz všetko robíme! Tak nech konečne zatvoria Fica, ak na neho niečo majú. Koľko kajúcnikov je potrebných na jedného Fica? Nezaujíma ich ekonomika, ani ľudia – iba Fico! Mňa nezaujíma ani jeden z nich. Chcem normálne žiť tak, aby som ani o tej sralabande nevedel, že existuje. Vtedy je dobrá vláda! Pecka na tlačovke sralabandy bola, keď kritizovali Fica, že má tlačovku každý deň. Ja si pamätám na Matelkove tlačovky, ktoré mal aj každú hodinu a to bol ešte v opozícii, potom to boli už len plačovky, čo vykonával po tom obrovskom míľniku vraždy novinára! Normálne začínam konšpirovať a pozerať sa na to, kto mal z toho najväčší prospech! Ten by aj mohol byť za tým všetkým!
Tá nedorobenosť tej Matelkovej perepute je do neba volajúca. Šulino sa potichučky vyparil a odišiel si zaplesať na česko-slovenský ples. Šak čo by doma robil aj s Nicholsonkou, ktorá nám predvádza cyklotrasy. Multiotecko už ani nevie, čo to má vlastne robiť a z parlamentu urobil dnešným dňom výtvarný krúžok. Jeden mega horor. Česť a morálka či služba ľudu týmto politikom nevraví absolútne nič. Odovzdali ste im svoju slobodu, financie aj svoju česť. Slovensko sa dostalo do diktatúry fanatických „lebo Ficovcov“, nič iné totiž nevedia. Hegemonovič nevie bez noťasa ani súvislú rozumnú vetu povedať. Toľko klamstva, čo sralabanda vyprodukovala za rok a pol je fakt na g.canie. Môžete si hovoriť, čo chcete, ale horšiu vládu amatérov, či dokonca politických dobrodruhov Slovensko ešte nemalo. A to fakt. Kradlo sa za Mečiara, Dzurindu, Radičovej, Fica, ale toto čudo, čo je dnes pri moci, nám tu súka diktatúru!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895396x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív