Založ si blog

PR prezidentky, Matovičovi „očkovaní“ voliči

To, čo predviedla Čaputová, je trošku mimo reality. Svoje dcéry priviedla na inauguráciu aj k pápežovi. Jasné, že to bola premyslená PR, veď prečo nie. Len nedomyslela dôsledky. V prvom rade jej vôbec nemalo prísť na um posielať ju na modelingové móla, ak nechcela, aby sa o tom písalo. No a písali všetci. Tak napísal aj Taraba a nenapísal absolútne nič zlé.
No a tu bola veľmi neprimeraná reakcie Čaputovej a o spolitizovanej slovenskej polícii už ani nehovoriac. Taký Emilko, dieťa svojich rodičov, ktorý by oponentov najradšej popravil, je toho žiarivým príkladom a z neoliberálnej či neomarxistickej scény len tak fičí nenávisť a násilie. Nenormálne sa približujú svojou ideológiou nacizmu.
Úplné dno preukázal Benčík svojím vystúpením v parlamente, kde ho musel ešte aj Kollár napomenúť. Práve ten Benčík, ktorý nahlasoval ľudí na FB. Každý má nejaké hobby, ten mal toto a zjavne sa z neho nepoučil.
Tu však ide ešte o jednu vec – vraj „eko“ prezidentka podporuje jeden z najväčších biznisov a špinavé prachy práve z odevného priemyslu, ktorý je jedným z najväčších znečisťovateľov a vykorisťovateľov na svete. Zaujímavá pozícia k ekológii. JE TO LEN PÓZA? Či tiež o tom nevedela? Veď na skládkach je vo veľkej časti zastúpený odpad z odevného priemyslu, ktorý je aj ťažko recyklovateľný! Nehovoriac o tom, že samotný modeling či miss je vecou prežitou a vychrtliny z mól sú o ničom. Dehonestujú samotnú ženskosť. To už pani prezidentke nevadí? Ak chce tak bojovať za ekológiu či práva žien, tak by sa mala nad sebou zamyslieť, kam strká svoju neplnoletú dcéru. No nie Taraba je na vine, ale samotná Čaputová pravdepodobne na základe jej reakcie neverí v schopnosti vlastnej dcéry. Pravdu povediac, keď som uvidel fotku na Pravde či v iných médiách, ani som nevedel, o čo a o koho ide. Pre mňa absolútne nepodstatná informácia na rozdiel od zvyšovania cien či rýchleho krachu našej ekonomiky, ktoré ovplyvní každodenný život.
No a teraz k Matovičovi, ktorý neustále obviňuje opozíciu doslova zo zabitia svojich voličov. Tak mu odkazujem, že ľudia na Slovensku sú svojprávni a majú vlastný rozum. Mne žiaden Fico ani Matelko rozkazovať nebude. Nemusí ma nikto o ničom presviedčať z radov vládnej garnitúry. Neberiem si príklad z nasledujúcich tipov – mafián, plagiátor, daňový podvodník, multiocko, ku..vník, id..t, nesvojprávny, udavač, bez mozgu, kúpajúci sa chránenom území, schizofrenik, amatér, výpalník, podvodník, Matelko, notorický klamár, arogantný atď. Takéto príklady mi teda nejaké odporúčania dávať nebudú nemusia a ani nechcem, aby mi niečo odporúčali. Jednoducho im neverím! Nech sa pozrie Matovič, koľko voličov z jeho radov boli na očkovaní z takých osád. Pokiaľ mi je známe, práve zo strany voličov Matelka je tá zaočkovanosť veľmi nízka a nepomohla ani prémia a už vôbec nie nejaká očkovacia lotéria, kde 25 meliek vraj dali na ceny a 25 si rozdelili akože tvorcovia a realizátori. No do neba vyhodené prašuľky. Teda do neba nie, len na súkromné účty. Takto hospodári minister financií.
Jedno je však isté Matovič a táto vláda dáva Ficovi do rúk tromfové esá. Možno ešte vydržia tie dva roky, ale potom to nastane. Súčasné kádre budú prepustené, na všetko sa bude pamätať a myslím, že čistky budú v ešte väčšej miere, ako to predvádza súčasná vláda.
Už len pripomeniem veľkoplošné heslo Remišovej, ktorá nedovolí návrat mafie? A ktorej – tej ich, alebo tej predchádzajúcej? Pretože voľby môžu dopadnúť aj tak, že vyhrá niekto tretí a nie tieto spolky, ktoré sú tam teraz. Nie je to hoax zo strany pani Remišovej? Ako vie ona, kto vyhrá voľby a komu to nechce dovoliť sa vrátiť?

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895404x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív