Založ si blog

Matelkov cirkus bude mať snem a ako to vidím s očkovaním a lotériou

Jedna z „úžasných“ správ je, že Matelkovo bude mať snem a predsedu nebudú voliť. Len tak sa stretnú niekde vo výťahu či v inej „väčšej“ miestnosti. Predseda a smer je už zvolený, tak načo bude dobrý ten ich snem? Jáj, na rozdelenie štátnej dotácie, ako aj v prípade iných strán. To je ich hlavná príčina pri ich angažovaní sa v politike. Čisté prašule zo štátneho rozpočtu. Kedy to skončí? Postavia si domčeky, kúpia hotely, cestujú na Cyprus atď.. Všetko za štátne, z našich daní.
No a teraz k tomu katastrofálnemu očkovaniu a k očkovacej lotérii. 25 miliónov do výroby „trápnoshow“ je niečo nehorázne. 25 mil. rozdelia medzi ľudí a 25 medzi seba! To je nádherný zárobok pre spoločnosti a účastníkov, ktoré na tom participujú, ale my zbierame vrchnáčiky, alebo vyhlasujeme zbierku na prípady, ktoré nepreplácajú poisťovne. Čistá hanba, absolútne neetické a zvrhlé. Hrať lotériu o život je niečo, čo mohlo naozaj napadnúť len experta na antigénové celoplošné testovanie a prirovnávať to k atómovej bombe. S tými obeťami mal však pravdu, bolo ich celkom slušné množstvo po výbuchu atómovky, len škoda, že atómovka vírusu nič neurobila a zabíjala iba ľudí. Proste, hlúpe prirovnanie k atómovke, keby ten predseda aspoň vedel čo atómovka vlastne je, ale plagiátorovi by princíp rozpadu jadra musela ozrejmiť asi jeho asistentka.
Čo s očkovaním. Sumár výsledkov je asi nasledovný. Postupne vzrastá počet zaočkovaných v rámci vážnych prípadov. Začalo to na cca 20% a teraz to už presahuje 30%. Pričom zaočkovaní idú na vyšetrenie až v prípade príznakov, teda väčšina. No a teraz je tu iný fakt a ten najdôležitejší. Štatistiky neuvádzajú, koľko úmrtí je z časti zaočkovaných a koľko z nezaočkovaných.
No podstatná vec, ktorá mi chýba v štatistikách je, koľko je znovunakazených, ktorí v minulosti prekonali covid! Je toto najdôležitejšie číslo a koľkí z toho mali po druhý krát ťažký priebeh. Neberiem do úvahy PR poslancov, či niektorých vedcov, ktorí tvrdili, že prvý krát nemali žiadne príznaky a covid mali na za základe antigénového testu. Pretože zjavne iba na základe tohto sa utvorí prirodzená kolektívna imunita obyvateľstva.
Jednou z ďalších záhad očkovanie je aj jedno závažné číslo. Prečo počet nakazených na celom svete klesá a len v Európe – najzaočkovanejšom kontinente počet prípadov corony stúpa. Akosi to nevie vysvetliť nikto z tzv. expertov.
NCZI vôbec nerieši nahlásené prípady poškodenia či zhoršenia zdravotného stavu po vakcíne a viem, o čom píšem. Síce nahlásite zhoršenie či zmenu zdravotného stavu, ale to je všetko. Nechajú vás tak, pričom si osobne myslím, žeby mal byť jedna skupina lekárov a mala by robiť krvné testy či posudky, prečo sa to stalo. Nič z toho sa nedeje.
Ďalším závažným faktom je tiež číslo počtu úmrtí, ktoré, čuduj sa svete, kleslo, aj keď počet prípadov narastá. Máme tu čísla, ktoré znamenajú, že by počet neočkovaných úmrtí mal byť aspoň 70 denne, keďže v druhom kole to bolo pri podobných číslach okolo 100 úmrtí denne. Možno delta je nákazlivejšia, ale podľa výsledkov zomiera na ňu podstatne menej ľudí, teda skôr na komplikácie v spojitosti s inými chorobami. Obrovským hoaxom, ktorý sa medzi zaočkovanými neoliberálmi šíri, je aj ich tvrdenie, že vás vakcína spasí a nebudete šíriť covid ďalej. Toto neviem pochopiť, jasné majú dané denno-denne štatistiky, že nakazení a aj v nemocniciach sa nachádzajú aj zaočkovaní.
Jedno je však isté – ten, kto prekonal coronu by nemal byť vôbec očkovaný. Získal imunitu a nie je mu potrebné pumpovať do telového obehu vakcíny, určite má protilátky, respektíve imunitu. No a to píšem ako človek, ktorý prekonal coronu a bol zaočkovaný aj s nahlásenými vedľajšími účinkami.
Ešte jedna vec! Konečne začnite uvádzať štatistiky z počtu ľudí, ktorí sa môžu zaočkovať a nie z celkového počtu obyvateľov! To je absolútne zvrhlé a scestné. Veď deti či mládež by sa nemali vôbec očkovať do tých 12, či radšej od 16 rokov. Ich telo si stým hravo poradí. No a potom to je 16 populačných ročníkov plus kopa ľudí, ktorí coronu prekonali, respektíve sa nemôžu očkovať zo zdravotných dôvodov. Potom to číslo zaočkovaných presahuje cca 55% a nie 44.
Mali by sa skutočne dávať pravdivé údaje a nie vycucané z prsta, respektíve prispôsobovať štatistiky. Ľudia by možno viac verili vakcíne, ak by sa do toho politici vôbec nemiešali a ešte k tomu takí, ktorí v živote pravdu nepovedali. Postavili proti sebe ľudí. Aj keď som zaočkovaný, k obhajcom tejto vlády určite nepatrím a sú nás tisíce. Teda nikdy nebudem deliť ľudí na očkovaných a nezaočkovaných. Je to svinstvo maximálneho rangu a ešte aj potom, čo sme zistili, že to očkovanie je v prípade nariadení nám na veľké ho…. Tretia dávka? Ďakujem pekne, neprosím. Klamali ste, aj vaši experti!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894609x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív