Založ si blog

Odsúdení antirúškari a Naďove opice – začínajúce stanné právo? Chyba Lidla.

Ak by som Naďove vyjadrenia bral z filozofického hľadiska podľa objektívnej pravdy, tak asi by to znelo asi takto – plešatý, arogantný idi… Asi som pochybil, to posledné podľa stupňa inteligencie asi nie. Tam pasuje skôr citujem: debilita (ľahší stupeň intelektovej zaostalosti)
Patrí medzi najľahšie a zároveň najrozšírenejšie stupne oligofrénie – až 75% zo všetkých prípadov zaostalosti. Na základe psychologického vyšetrenia sa ďalej delí na ľahký, stredný a ťažký stupeň. Je typická oslabenou schopnosťou používať abstraktné pojmy, nesamostatnosťou, nerovnomerným rozvinutím intelektových schopností – môže sa vyvinúť pamäť na čísla, ľahkou ovplyvniteľnosťou – je možné ich ľahko zviesť ku kriminálnej činnosti. Jedinci s ľahšou formou môžu navštevovať aj normálnu školu, jedinci so strednou a ťažšou formou musia byť pod dohľadom. Jednajú impulzívne, skratovo, preto sa dostávajú do konfliktných situácií. Odporúča sa začleňovať ich do jednoduchého pracovného procesu.
Prečo? Človek, ktorého tie opice platia aj zo svojich daní, trpí zjavne halucináciami. Nikto normálny si nedokáže pomýliť opice s ľuďmi a naopak. Urážajú sa oba živočíšne druhy a opice za to skutočne nemôžu. Podobne ako svine nemôžu za to, že ich názov človek často používa, pritom to, čo sú svine zač, za to môžu ľudia. Je to taká Naďovina. Žiaden politik by si toto nemal dovoliť, ak netrpí duševnou poruchou.
Táto vláda nevie urobiť vlastne nič okrem toho, že Fica dostane do parlamentu a možno aj ako víťaza ďalších volieb. Táto vláda ignoruje už naozaj všetkých – podnikateľov, dôchodcov (tí zavadzajú Sulíkovi, ale aj ostatným, tam sa držia hesla: mŕtvy dôchodca – dobrý dôchodca), študentov, lekárov atď.. Kto je vlastne spokojný s týmto amatérskym paškvilom na čele Slovenska, z ktorých sa stali diktátori behom necelých dvoch rokov? Čo vlastne urobili dobre? Chaos, bordel, amaterizmus a z každej strany kritika. Veď nevedia nič okrem dohadzovania si kšeftov a dosadzovania si svojich ľudí! Bože, ako mi to pripomína Zvieraciu farmu!
Teraz k riešeniu situácie v Lidli. Nejako mi to nehrá. Opi.k okamžite obvinil Fica a Smer, že tých bývalých vojakov platí! No nejako to nesedí. Čo ak to bolo naopak? Čo ak to bolo celé narafičené a zinscenované? Veď oni vedeli o koho ide a koho proti ním nasadia. Ktorý idiot zavelí do útoku v obchode plnom ľudí a predavačov? Nebol by zásah a riziko podstatne menšie, ak by v pokoji antirúškari zaplatili a vonku ich spacifikovali? Veď mohli ohroziť ľudí! Čo ak by sa strhla streľba? Neviem, čo je za tým, ale protest sa dá vyjadriť aj tak, že do toho obchodu nebudem chodiť nakupovať. Ono, navrhované vyhlášky, či čo to je, veľmi pripomínajú segregáciu. Ak bude chcieť hygienik skontrolovať prevádzku, čo sa môže stať? No majiteľ ho bude žiadať predložiť očkovací preukaz, občiansky preukaz, zdravotný preukaz atď. No a od policajtov asi to isté. Veď šíriť vírus môžu aj policajti, teda vedľa odznaku by mali mať aj očkovací preukaz a občiansky preukaz. Čo ja viem, či nešíria vírus. No a od politikov automaticky žiadať, hlavne od tých vládnych, všetky možné dokumenty plus 100% prirážku za tých neočkovaných. Síce Sulík už zverejnil, ale stále chýba očkovací preukaz.
Ako ďalej s takouto nekompetentnou vládou? Veď už každý do nich kope. Kto ich vlastne podporuje? Večne odchádzajúci Kollár. Večne zatĺkajúci Sulík, ktorý nedokáže ani len výstavu pripraviť, ale dcérenku si pribalil aj na ministerstvo ako expertku na teplú vodu, Remišová a totálna katastrofa v IT, myslím si, že Sulík by ju mohol aspoň tie tabuľky v Exceli naučiť, Šeliga, ktorý si podpiera steny a chce dať možnosť drogovo závislým sa liečiť, len neviem, či na úkor štátu, alebo si to majú zaplatiť, Matovič, ktorému rozpočet pripravuje manželka a nevlastní absolútne nič, Kolíková, ktorá perlí jedna radosť, ministerka kultúry, ktorej ani meno neviem a zviditeľnila sa tiež len prúserom, Budaj, ktorý chytá v žite medvede? A môžem pokračovať. Proste jedna amatérska katastrofa. Z politickej mŕtvoly Fica ste urobili martýra a vráti sa svižným krokom červenom koberci, ktorý ste mu predostreli. Gratulujem!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898636x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív