Založ si blog

Držím palce Kolíkovej a jej novému zákonu. Urobí rovnakú chybu ako Fico a Harabin? Nárast nenávisti a politická nekultúra preráža vždy hlbšie a hlbšie dno.

Bravó, pani ministerka Kolíková, len tak ďalej a držím vám palce, aby ste pripravili nový zákon o hovorení pravdy a príprave ministerstva pravdy. Len budem zvedavý, kam budete zatvárať všetkých hoaxerov, klamárov a či máte fleka v base pre cca 200 politikov, ktorí pôsobia v parlamente a vo vláde! Minister obrany nadáva ľuďom do opíc. Matelko klame nonstop a aj celá vláda. Fico s Harabinom keď schvaľovali zákon o hanobení rasy či národa, urobili zásadnú chybu, ktorá sa nakoniec obrátila proti nim a doteraz sa na tento zákon dopláca. Kto má právo rozhodnúť o tom, kto má pravdu a kto nie? Každá pravda je spochybniteľná a človek má právo pochybovať! Len pochybnosti, doslova neuznávanie absolútnosti autorít posúva ľudstvo dopredu. Žilinka to pochopil. Ministerstvo Pravdy ako z Orwella je tu. Je doslova diktátorský návrh zákona, ktorý so slobodou názoru a slova nemá nič spoločné a do demokracie to má veľmi ďaleko. Kto bude platiť odškodné, ak sa príde na to, že vládna verzia je klamlivá, alebo zavádzajúca? Taký Sabaka sa netrafil prakticky do ničoho. Teraz je tu súboj na FB sieti medzi Tarabom a Sabakom. Je až priam neuveriteľné, čo sú ľudia schopní jeden proti druhému napísať v komentoch. Najprv tvrdil, že v prípade vírusu po očkovaní ho nie je možné šíriť. Potom sa chcel vyviniť, že to bolo v čase, keď bola Alfa. No chlapec pozabudol na to, že keď sa začalo očkovať už tu žiadna Alfa nebola a aj obyčajný amatér vie, že takéto vírusy jednoducho ako chrípka či covid mutujú a aj po zaočkovaní sa vírus veselo šíri ďalej. Kto v takom prípade bude sedieť v base za šírenie poplašných správ?
Teraz k tomu politickému odpadu, ktorý nám vládne. To čo odznieva každý deň v parlamente je niečo neskutočné a následne to klauni v parlamente rozširujú aj medzi ľudí. Taký multiotecko priamo navádza na daňové podvody a veksláctvo. Nuž čo, staré zvyky sa nemenia. Matelkovič príde s nápadom, ktorý prakticky je absurdný. Dôchodcovia za 3 € na menučko, alebo na lyžovačke? Nemajú čo jesť a energie zdraželi podstatne viac ako Šulino sľuboval, ale to nevadí. Našinec asi vydrží všetko.
Nenávisť zaočkovaných a nezaočkovaných sa už priblížila pomaly k občianskej vojne. Je to katastrofa v priamom prenose a politici to nepomáhajú vyriešiť, skôr prilievajú benzín do ohňa! Na fórach FB nejaký Kvietok vynadá nezaočkovaným do hlupákov, vraj má nejakú firmu na tvorbu stránok, šéf Sedity si po podobnom výroku sypal popol na hlavu, poniektorí herci ako napríklad Dorotka pokračuje v tejto tradícii. Viete čo, všetci – aj zaočkovaní aj nezaočkovaní, čo kvôli svojmu egoizmu už nepoznajú ani kamarátov či rodinu, kašlite na nás, čo sa neprikláňame ani k jednej skupine a rovno si dajte na svoje stránky:
„Hráme len pre zaočkovaných.“
„Naše výrobky sú tu len pre zaočkovaných.“
„S nami cestujú len zaočkovaní.“
„Služby ponúkame len zaočkovaným!“
„Liečime len zaočkovaných.“(všetkým, ktorí nie sú zaočkovaní vrátime peniaze z poistného)
Takto sa rovno označte na svojich sieťach a vo svojich profiloch! To si dajte na svoje web stránky, ak máte na to gule a nie sú to len silné reči.
No a nezaočkovaní v pohode môžu žiadať, že ich odvody do poisťovní budú slúžiť len na prípady pre neočkovaných. Ak dávali prehľad, koľko stojí liečenie očkovaného a neočkovaného, tak trošku zavádzali, lebo do tohto prehľadu nezrátali výdavky na lotériu, či plošné testovanie a už vôbec nezarátali ekonomické straty. To si všimol jeden známy. Čo ak by sme šli švédskou cestou? Možno by sme mali viac obetí. To naozaj neviem. Ak si zoberieme štáty ako Argentína či Brazília, tak tieto sa pomaly zo štatistík vytrácajú. Ako je možné, že Európa je epicentrom, keď je najviac zaočkovaná? Respektíve už robí štatistiky iba Európa a USA? Doteraz na dôchodcoch nezáležalo a teraz im odrazu záleží? Dokonca neoliberálnej lúze sú dôchodcovia na ťarchu, aj keď bez nich by neboli ani oni na svete.
Ja osobne nikdy ľudí deliť nebudem. Ak si nezaočkovaní zvolili cestu premorenosti aj s možným následkom smrti, je to ich vec, tak isto ako je vec zaočkovaného prevziať za vakcínu zodpovednosť namiesto štátu, ktorý chce ľudí dotlačiť k povinnému očkovaniu. Nie, vakcína nie je jediná cesta a ani sloboda. Vakcína je len jedna z možností, ale tiež s možným následkom smrti či poškodením zdravia, aj keď možno s minimálnou šancou, ale tá možnosť je tu stále. Vakcínu, áno či nie? Na toto potrebuje niekto radu od politikov? Ste normálni, alebo tak hlboko ste klesli vo svojom úsudku? Príde čas, keď sa každý bude zodpovedať za svoje skutky.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881424x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív