Založ si blog

Zdražovanie energií ekoteroristami, arogantný Naď v akcii a repete OL-aj-NA s nábojom

Včera som si vypočul analýzu INESS o zdražovaní. Ako mi z toho vyšlo, najväčší problém je v zdražovaní tzv. povoleniek na CO2. Mlčí sa o tom a EK je ticho. Niečo tu nesedí. Rusi dodávajú plyn prakticky za nezmenenú cenu, ale kontrakty si EÚ nezabezpečila dopredu. Nechali to na voľný trh, ktorého na Slovensku je hlavným predstaviteľom SaS. Ono už minulý týždeň vyšla taká menšia správička, že ceny sa už nebudú regulovať a v roku 2023 prakticky zdražovanie dobehne každého. Teda čo by vlastne stačilo? Prestať s ekoterorizmom a až zeleným fašizmom. Jednoducho na to nemáme. Ak pôjdu energie hore, ľudia sa vrátia k uhliu a pevnému palivu. Bude to mať presne opačný efekt. Peniaze za povolenky skončia bohvie kde. Prechod na elektromobily je naivita, ktorá nemá hraníc. Nemal by som nič proti hybridom, ale toto čo sa deje je katastrofa. Ceny áut neustále stúpajú, vraj chýbajú polovodiče. Zaujímavé. Znížte podiel elektroniky a nebudú chýbať. Kedysi sme si vedeli celú Škodovečku opraviť sami. Teraz? Ani len žiarovku! Bude potrebný návrat k jednoduchosti.
A teraz k tomu mega opič.akovi Naďovi. Tak on sa čuduje, že ho ľudia vybučia a slovne napádajú? Veď ako sa on správa? No a hneď na to zverejní status :
Minister k vyjadreniu pripojil poľutovanie a poriadne ostré slová. „Naše deti nemôžu za našu prácu či za politiku, priatelia. A vy, dezoláti, žiaľ, vaše deti musia žiť s vami v jednej domácnosti. Verím, že ich vzdelanie bude lepšie ako vaše a rovnako tak ich morálka. Mňa ani neurazíte, ani nezastrašíte. Ale seba ste teda zhovadili poriadne. Viem, že pri svojej mentálnej výbave tomu nerozumiete, ale aj Vaše vlastné deti sa za vaše správanie hanbia. Ja sa len modlím za to, aby vaše deti nemuseli dlho zažívať také zlo, ako vy šírite okolo seba. Boh s Vami… Dani, ďakujem Ti za to, že si taký úžasný a silný ako si. Prepáč mi, že kvôli politike to musíš dostávať aj ty. Ľúbim Ťa!“

No vážení, kto by nemal rád „takéhoto“ ministra? Znovu a zas sa zhovädil len mini-ster Naď! Nič iné iba arogancia moci a neskutočná drzosť! Uraziť takéto arogantné čudo sa naozaj nedá, lebo nemá svedomia a ani štipku altruizmu. U neho doslova prepukla choroba moci!
A teraz k tomu náboju, čo vraj vyfasovali poslanci OL-AJ-NA. Vážení, ale veď toto tu už bolo v podobe Matelka, ktorému sa vyhrážali a pol roka nechodil do práce. Opakovaný vtip už nie je vtip a osobne zastávam názor, že si to v ich zúfalej situácii zosnovali sami. Kto by na nich dával vôbec nejakú známku na obálku a nieto ešte náboj posielal?
U nás sa kedysi hovorilo neschopným: „Nas.ať ti do rúk a týždeň k vode nepustiť!“ Ospravedlňujem sa, ale je to ľudové porekadlo, ale týchto, čo nám vládnu, by som už vôbec k vode nepustil.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898518x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív