Založ si blog

Sme rodina – podvod na voličoch

Ono to začalo voľbami. Ako sa len pretŕčal a organizoval stretnutie s pani Marine Le Penovou. No a teraz po už žiadna spolupráca, žiadna aktivita so Salvinim či Okamurom. Jednoducho, Kollár bol trójsky kôň a jeho hra mu vyšla. Sľuboval ako taký Vladár v Machiavelliho diele, čo všetko on a jeho rodina urobí. No čo urobili? Jeden deň jedno druhý deň zahlasovali za to, čo pred tým kritizovali. Chameleón šuvix.
Jednoducho zobral voličov národných strán, ktorých vodcovia, úprimne povedané – egoisti, nezbadali túto hru a občan podobne. Iste, taká SNS či Vlasť dostali preplesk, z ktorého sa tá Vlasť už asi nespamätala. Egoizmus týchto vodcov hrá súčasnej vláde do karát. Každý hlas sa ráta a s tým počíta aj táto saralabanda.
Sme rodina v podobe Kollára nasľubovala hory doly. Ostali len vytunelované doly a neschopnosť predložiť zmysluplné zákony. Blíži sa polovica ich obdobia katastrofálneho vládnutia, kde vystlali Ficovi a Smeru červený koberec k triumfálnemu návratu.
No a čo iné ostane ľuďom? Už sa nemôžu sústrediť na malé strany. Pretože na každom hlase naozaj záleží. Dokonca už nemôžu voliť šašov preto, aby bola sranda! Pretože po smiechu prichádza plač a ten veru môže byť aj poriadnym nárekom. Slovensko sa dostalo pod vládu teroru pod rúškom covidu. Už to nie je ani o EÚ, ktorá stratila akúkoľvek súdnosť a úplne sa odtrhla od reality. Kedysi bolo ťažké cestovať na západ. Teraz už bolo ťažké cestovať aj z okresu do okresu, o zahraničí ani nevravím. Namiesto devízového prísľubu vakcína a namiesto doložky green pas. To sme sa to dopracovali. V súčasnosti sa len vyhovárajú, až kým nepríde k totálnym nepokojom či občianskym vojnám. Také strany ako Sme rodina, respektíve chameleón bez cti a dodržania slova nemá v politike čo robiť podobne ako OL-aj-NO. Strana či hnutie tzv. obyčajných amatérov je už na smiech. Veď poslanci z tohto obyčajného hnutia majú vlastne akú kadenciu zákonov a vylepšení slovenského práva? Akí experti pôsobia v tej saralabande? Už ste na to prišli? Už to nie je až taká sranda!?
Iste, aj hentí pred tým kradli či optimalizovali, ale nebol aspoň taký chaos a bordel. Politika a moc je choroba, ktorá skončí asi na každého, kto pracuje vo vysokých funkciách, ale toto už je veľa. Táto vláda na ľudí jednoducho kašle! Iba silné charaktery nepodľahnú mamonu, ale kto vie pred voľbami, kto taký charakter je? Je ľahko Matoviča zvoliť, ale ťažko ho bude zosadiť z trónu.
Aj tu dávam taký konštrukt, ako by to mohlo vyzerať. Pre mňa sú už len tri opozičné strany a to Hlas, Smer a Republika. Jasné, že aj v týchto stranách mi nie je všetko pochuti a jednoducho už sa to nedá zoptimalizovať, ale keby išlo o voľby, určite by som navrhoval asi niečo takéto: Koalícia Smer-SNS a k ním na kandidátku socialisti a možno aj komunisti, Trebárs Republika by mohla otvoriť brány pre ostatné menšie strany ako NK, NaS, Vlasť atď., no a v neposlednom rade Hlas, kde vidím tých skutočných ľavicových libertariánov s normálnym myslením. Dokonca ja ĽSNS by mala šancu, ak by pospájala ostatné menšie strany tak ako v minulosti. Síce pravdepodobne nulový koaličný potenciál, ale hlas by nebol stratený, pretože by boli určitým jazýčkom váh. Tak to vidím ja, ale to je len môj subjektívny pohľad a názor. Poznám sa s mnohými osobne a už teraz vidím tie reakcie, že on s ním nikdy nepôjde, pretože mu kedysi vynadal či ukradol žuvačku, alebo si z neho robil srandu.
Buď prestanú na seba kydať a začnú tvoriť svoje plány a programy , alebo sa saralabande a neoliberálom fajnovo zadarí a budú pokračovať postupnej asimilácii Slovenska do EÚ federácie.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895280x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív