Založ si blog

Covid teror pokračuje a riešenie?

Vlády aj EÚ sú s tými nariadeniami už riadne smiešne. Športovci sa trasú, či budú pozitívni alebo negatívni. Covid dostávajú aj „trojkári“ a či je priebeh ľahší? No možno je, ale nevidel som štatistiky, koľko znovu nakazených malo aký priebeh a koľko ich skončilo v nemocnici. No dajte konečne tieto štatistiky. Dajte konečne aj štatistiky, koľko ľudí zomrelo a bolo zaočkovaných a na aké zlyhania a v akom veku!!! Doteraz chýbajú relevantné informácie.
Kedy začnete upravovať štatistiky o zaočkovaní? Pretože už mnohým skončili covid pasy a spadli do kategórie tzv. dezolátov, kam padnem o chvíľku aj ja.
Kedy začne NCZI vyšetrovať pacientov s problémami, ktoré nahlásili a prestane sa vyhovárať, že si to vymysleli? Čo sú to za hyeny? Tieto informácie chýbajú.
Kedy sa začne uznávať prirodzená imunita na základe rozboru protilátok či už po očkovaní, alebo prekonaní? To by bolo aj lacnejšie aj zmysluplnejšie, ako bezhlavé očkovanie hlava nehlava. Osobne by som navrhol, každý kto by mal pozitívne testy na protilátky v krvi by získal znovu na pol roka pokoj. Podotýkam, akékoľvek množstvo protilátok! To je jedna z ciest, ak už chcete silou mocou kontrolovať ľudí, ale dajte im šancu budovať aj prirodzenú imunitu. Množstvo ľudí ani nevie, že prekonalo Coronu a zbytočne ich nútite do očkovania či ich doslova terorizujete. Mimochodom je to aj bezbrehá diskriminácia. Ak toto nezačnete robiť, je jasné, že za tým stojí farma lobby a „experti“ z protipandemickej už neviem čoho sú len šašovia, ktorí papagájujú neustále to isté dookola na čele s pozitívnym Mikasom či Krčmérym, alebo nebodaj „tytulovaným“ Sabakom. Riadim sa starým známym, vždy pochybovať o tzv. odborníkoch či tzv. kapacitách.
Zverejníte už konečne relevantné štatistiky, alebo dátové peklo bude pokračovať až do 10. opichania každého občana? Preberiete už konečne reálne zodpovednosť za poškodenie zdravia vakcínou a začnete skúmať nahlásené prípady! Dúfam, že sa tohto chytia aj právnici a na základe metaštúdií aj obvinia a potrestajú týchto zaslepených vaxerov. Jasné, že nie som proti vakcínam, ak majú zmysel, ale Omikron sa všetkým vysmial rovno do očí a takto to bude pokračovať. Zjavne tie vakcíny už teraz nemajú žiaden zmysel okrem toho, že sú nakúpené a je potrebné ich minúť za každú cenu, tak nám tu zaviedli covidovú totalitu. Raz sa za to budú zodpovedať, podobne ako poslanci, ktorí zahlasujú za novú Biľakovu pozývaciu zmluvu SK-USA.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881249x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív