Založ si blog

Politická žumpa Naďa a jeho plná latrína klamstiev. Toto už chce generálny štrajk!

Neskutočný demagóg, plný nenávisti s praktikami Goebbelsa. Nikto nie je múdrejší od tej jeho ústnej žumpy, ktorú by potreboval poriadne prepláchnuť. Hanbiť ako pes sa môže jedine Naď za tú svoju saralabandu. Sú to jeho slová a jeho vulgarizmy. Niečo tak prízemné je priam neuveriteľné. Vraj jeho rozum mu dal do hlavy, že Žilinka ide kandidovať na prezidenta. Ak by to tak aj bolo, tak je to jeho vec a Naď nás svojimi tupými rozhodnutiami dovedie do vojny.
Šeliga – druhý mudriáško a porušovateľ vlastných nariadení perlil podobne. No to, čo predvádzal Naď, to sme tu ešte nemali. Takto vzniká bohapustá diktatúra. Už teraz vie, ako dopadnú voľby a čo chcú Slováci. V prvom rade ich nechce už cca 80% obyvateľov. Po tejto zapredanej zmluve to už bude možno 90%. Ako arogantne sa tento opičiak Naď správa je vizitka pravdepodobne jeho výchovy a zjavne nejakého komplexu z detstva. Ak by sa niekto takto správal vo vyspelej demokracii, okamžite by musel odísť z politiky. Zvyšuje napätie a prakticky tu vzniká nová diktatúra.
Sme rodina zanikla, ale Kollárovi je to jedno, jemu stačí mať ešte posteľ v parlamente a bordel. Obe veci už má, tak môže byť spokojný. Byty už nebudú a ani nič z toho, čo nasľubovali. SaS sa prejavilo podobne a Šulino radšej ani neprišiel na tlačovku a nechal čítať nejakú osôbku, čo to prečíta, aby to nebolo na neho. Podobne aj Matelko.
Môže to mať dôsledky – napríklad aj vystúpenie z NATO. To sme nepodpísali na 11 rokov a vyhlásiť neutralitu. No a ak bude aspoň z časti pravda, že bez súhlasu tu nebude môcť vstúpiť noha Američana, tak sa to pravdepodobne pri zmene vlády ani neudeje a 11 rokov tu nepustíme žiadneho Amíka.

Útoky na Hlas a Pellegriniho zo strany vlády sú priam ukážkové. Vraj niektorí poslanci chceli podporiť zo strany Hlas podporiť túto zmluvu. Skôr im ide o to rozbiť Hlas a znížiť im preferencie. Dokonca by som povedal, že tá scénka v TV s Budajom bola doslova búda na Pellegriniho. Nechať len tak bežať kamery a potom to len tak mimochodom pustiť do éteru? Jednoducho „Pelého“ nachytala líška Budaj. Prečo? Odobrať mu hlasy, pretože sa stával ohrozením pre terajšiu vládu. No a ako sa ukázalo, že nebude ťahať za ich koniec lana prešli do protiútoku a všade, kde vláda môže, pošpiní aj Hlas, ktorý môže brať aj tú miernu liberálnu časť voličov. Táto vláda bezbreho klame a už teraz začala politickú kampaň.

Jedinými extrémistami totálne ignorujúcich občanov SR je súčasná vláda a jej zapredaní poslanci.
Tu už pomôže fakt len generálny štrajk a protesty vo všetkých mestách!
Mimochodom, tie hrubé urážky nie sú moje, ale pána mini-stra naĎa.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894306x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív