Založ si blog

Vláda chce vyvolať občiansku vojnu a ešte do toho zaťahuje Ukrajinu?

Niečo neuveriteľné. Naša vláda padá na úplné dno a stále ho preráža ešte hlbšie, ako sme si mysleli. Dnešný parlament už nemal s politickou kultúrou vôbec nič spoločné. Stále rátali hlasy, či ich majú vôbec dosť. Kľučkovali a čo je najhoršie – na pôde Slovenského parlamentu propagovali iné štátne symboly a zatiahli Ukrajinu priamo do našich sporov. Nezmyselná dohoda nemá nič spoločné s Ukrajinou, alebo nám niečo ušlo? Mimochodom, vlajka naopak má niekoľko významov.

1.Predstavitelia, ktorí ju držali, sú …(Merčiak by ich pomenoval veľmi presne)
2.V USA to znamená protest, ale proti čomu by protestovali v Slovenskom parlamente v rukách vládnych poslancov.
3.Krajina je vo vojne.

Ak dáte dvojku, alebo trojku, zle tipujete. Odpoveď číslo jeden je správna.

Takto zneužiť iný štátny symbol pri boji v rámci nášho vnútorného súboja je niečo neskutočné a na mieste Ukrajiny by som podal oficiálnu protestnú nótu. Toto sa nerobí, do psej matere! Či už sú vládni poslanci úplne mešuge?
Americkí „mierotvorcovia“ predsa nechcú útočiť cez Slovensko a zo Slovenska, alebo vie vláda a minister vojny Naď viac a budeme tu Ukrajincov už aj cvičiť?
Arogancia tejto saralabandy už nemá obdobu. Dokonca to dotiahli do prvého policajného zákazu protestu, čo sa nestalo od roku 89. Vzniká nám tu nová diktatúra a povolebná víťazná návšteva Matelka u jeho pravdepodobných chlebodarcov dáva zmysel. Zbytočné urýchlené konania a vládna mimoriadna schôdza je prípravou na vojnu?
Táto vláda chce skutočne vyvolať občiansku vojnu. Napätie v spoločnosti doslova bičuje a rozdeľuje ľudí. Arogancia moci nemá obdobu a toto si ani komunisti nedovolili. Vláda ma slúžiť a nie presadzovať svojvôľu s dikciou diktatúry. Mainstreamové médiá a novinári sú tichučko, len sem tam ďobnú, aby sa nepovedalo. Morálka či česť a právo tu už nikomu nič nehovorí. Takto spoločnosť nebola rozdelená nikdy za posledných možno 50 rokov.
Ešte že má predseda parlamentu novú posteľ a chce ukončiť rozpravu bez rozpravy.
A na záver k protestom len toľko: mali by sa rozšíriť aspoň na krajské mestá. Nemá každý čas ani možnosti ísť do Bratislavy.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881128x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív