Založ si blog

Farizej Korčok aj s celým NATOm, EÚ a USA

Vývoj na Ukrajine som predpovedal ešte v januári pred všetkými expertmi, politológmi, ministrami či inými trápnymi funkcionármi, platenými aj z našich daní. Čo tým chcem povedať? Na figu sú nám doslova vnucované názory od politickej verchušky, lebo si to vraj oni myslia a tak to musí byť. No nie je.
Tu je citácia z 27.1.2022
„V skratke ako to vidím s Ukrajinou. Ono to má už v názve, keďže pri jej vzniku ukrájala komu sa dalo a aj Československo tam malo časť svojho územia a teraz sa akosi karma vracia. No nie tom som chcel. My sme pravdepodobne urobili za tým hrubú čiaru. Ako to vlastne začalo? Potláčaním práv národnostných menšín a hlavne tej ruskej. Teda Slovensko fakticky súhlasí s likvidáciou národnostných menšín a ich asimiláciou.
Otázka je však, čo tam robí NATO? Veď Ukrajina nie je členskou krajinou a teda by nemalo zasahovať do tohto konfliktu. Možno akurát tak diplomaticky.
Čo urobí Rusko? No nič. Nikdy nevstúpi na územie Ukrajiny, maximálne vstúpi na územie samostatnej Doneckej a Luhanskej republiky, ktoré vyhlásia samostatnosť a požiadajú Ruko o pomoc a ochranu s tým, že vstúpia do Ruskej federácie.“
Tu je druhá citácia z môjho blogu o domnelom útoku na Ukrajinu
„Rusko je už poučené z minulosti a preto nenecháva nič na náhodu. Začne vojna v stredu? No pravdepodobne nezačne. Jednako sú tu olympijské hry a pravdepodobne Rusko nebude chcieť pokaziť hry Číne a po druhé jednako Rusko vojnu nevyprovokuje.“
No a stalo, vojna v spomínaný dátum, ktorý USA vedelo, nezačala. Rusko uznalo obe republiky a fakticky vstúpilo na ich požiadanie na ich územie. Ukrajina pravdepodobne stratí 1/10 obyvateľov, čo je teda riadny počet. Ak sa dostane do chaosu občianskej vojny, môže to dospieť k jej rozpadu. Ukrajina má nábeh na druhú Juhosláviu. Nezaslúži si to ani krajina, ani ľudia.

Po dnešnom vystúpení Korčoka som len žasol. Vraj ako si môže dovoliť jeden štát mať vojská a zaútočiť na iný. Tak mu pripomeniem útok NATO na Srbsko a oddelenie Kosova, aj my, teda Slovensko, sme prispeli svojou mierou.
Teraz vymenujem ďalšie štáty, kde Korčokova propaganda ako si zabudla podotknúť, že zničila celé krajiny len na základe klamstva – Irak, Síria, Líbya celá tá farebná revolúcia v arabskom svete, ktorá im priniesla len chaos no a spomínané Srbsko. Tam Korčokovi ani EÚ nevadili zbrane, ničenie, zabíjanie civilistov, ničenie celých národov a totálna devastácia ekonomiky. Vraj budú brániť územie NATO. No to budú, len taká Ukrajina v NATO nie je a poslúžila výsostne ako obetný baránok. Stále to na Ukrajine asi nepochopili, že ich hodili cez palubu. Potrebujú len vojensky oslabiť Rusko. Čo sa im pravdepodobne nepodarí, pretože Rusi sú už na vojnu pripravení. Kto nato najviac ekonomicky doplatí, ak odhliadnem od aktérov? Slovensko! Po ekonomickej stránke nás to môže doviesť do krachu a k extrémnym cenám za ropu, plyn a možno aj urán. Sme jednoducho v… Malo by sa seriózne uvažovať nad návratom k uhliu, ak sa ešte dá. Táto kríza sa ešte len začína a bude to súboj veľmocí, kde Slovensko ťahá za kratší koniec. Vlastne ani neťahá, len podpisuje a akceptuje. Teraz je už jasná aj tá rýchlosť podpisu zmluvy a všetko do seba zapadá.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896797x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív