Založ si blog

Matovič – totálny diletant, bitka poslankýň a čo ďalej na Slovensku, kde žijú aj „dezoláti“

Vraj Slovensko má 5,5 milióna akcionárov. No ten ekonomický analfabet by mal vedieť ako minister financií, na akom princípe funguje akciovka a na akom funguje štát. Ono akciovku tvoria dobrovoľní akcionári, ktorí môžu kedykoľvek rozhodnúť o odvolaní rady, môžu nakupovať či predávať akcie. Nuž, nič z toho neplatí pre obyčajného občana, ale to tento plagiátor asi nevie. Ďalším expertom na svetovú a slovenskú politiku je Remišová. To je taká demagogička a doslova …. osoba, že to nemá obdobu. Toto ste volili, vážení občania? Veď to je číra katastrofa v politike a naposledy tu máme novú tému a to oktagon medzi poslankyňami v podniku, nový minister s rozbitou hlavou pri „zdvíhaní papiera“, ktorý si ani neplatil poistné. Nuž čo, „radosť“ v takej krajine žiť. Poslankyňa Tabák sa bránila zobratiu šiltovky pred poslankyňou Cigánikovou. Ono veľa múdrosti tieto osoby nepobrali, čo fakticky dokázali aj týmto ženským duelom. Dúfam, že budú aj videá. Tá rana od Tabák musela riadne sadnúť. Ani sa nečudujem od tenistky. Úder bol asi eso. Len sa čudujem miiss gaťky, že podala trestné oznámenie, veď prvá, ktorá dala podnet, bola práve Cigániková a Tabák to mohla brať ako skutočný útok a tak jedna letela a možno aj dve. Možno Tabák chcel zaimponovať nejako multiockovi, kam prestúpila, len je chýba zopár plastík.
Takú neschopnosť som dosť dlho nevidel, žiadne riešenia, bordel všade, kam sa pozrieš. EÚ totálne neschopná. Je problém stopnúť burzy a prerušiť ich? Nastúpiť reguláciu cien? Jáj, to asi nebudú robiť, ono to je také socialistické a nie liberálne, ale ono existujú aj ľavicoví libertariáni a tam napríklad patrím podľa politického kompasu aj ja.
Toto, čo predvádzajú aj liberáli, nemá s liberalizmom absolútne nič spoločné. Slovensko sa rozhodlo zachraňovať Nemecko s energiami. No super. No a čo takto, aby krachli v Nemecku podniky napojené na plyn, ak vyrábajú za také extrémne ceny a pritom vypínajú, respektíve vypli jadrovky. Ono je veľmi jednoduché sa odpojiť z ceny burzy v Lipsku. Načo nám to je? Ak sme sebestační, tak trhové ceny by sa mali týkať len nadspotreby, akú má SR. Ak už. Priam nevyhnutné pre rozvoj trhu a výroby je stála cena energií a to sa nedeje. V súčasnosti idú podniky na zotrvačnosť a očakávanie, či sa náhodou niečo nezmení.
No a teraz „Na telo“ a Kamenický spomenul dezolátov v uliciach a opakovane vyzval redaktora, aby sa v mene televízie ospravedlnil. Kovačič sucho skonštatoval, že išlo o omyl. Ja osobne by som sa postavil a odišiel z relácie. Ešte na okraj k novému ministrovi Hirmanovi, vraj tu máme vojnu. No my tu vojnu nemáme, alebo už sme vo vojne? Mňa mrzí každá jedna vojna a nie len tá na Ukrajine. Vraj bol protest „dezolátov“ zbytočný. Nuž, on o tom nerozhoduje.
Chaos pokračuje a o tých poplatkoch elektrárňam či plynárňam som už písal podstatne skôr, ako sa zobudila táto vláda a tzv. „experti“.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898500x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív