Založ si blog

Matovič a Biden majú spoločného kamaráta? Médiá, redaktori aj herci začali brutálne prevracať kabáty

Matovič sa zapísal do análov! Nie ako chcel, ale predsa jediný sľub splnil, aj to len napoly. Určite sa zapísal do budúcich učebníc ako najhorší premiér a minister. Človek, ktorý sa neustále vyhovára na niekoho iného. Nedokázal nikdy prevziať zodpovednosť, ale doslova že za nič. Ešte aj doma mu radšej zobrali všetku hotovosť, ktorú zarobil a ani len kreditnú kartu mu nedali, pre istotu sa zbavil aj majetku. Konečne už vieme, že má spoločného kamaráta s Bidenom. Je síce fiktívny, ale Matovičovi dokonca dokáže zavolať práve v poslednej sekunde. Niekedy mu pošle v obálke náboj, niekedy ho nahovorí, že tá a tá vila patrí Slovensku. Toto už vyzerá na ťažkú poruchu. Osobne si myslím, že Matovič by prešiel cez akýkoľvek detektor, pretože on jednoducho verí tomu, čo rozpráva a čo mu poradil jeho „kamarát“.
Čo len bude robiť po budúcich voľbách bez majetku a len s kamarátom? Veď „on“ mu nejako poradí. Zjavne sa už ani prezidentka nechcela na ten marazmus pozerať a jednoducho potrebuje pretlačiť pred prezidentskými voľbami do parlamentu aj PS.
To, čo sa udialo je normálne a demokratické. Neviem u nás o žiadnej nedemokratickej strane, ako tvrdil mimoň Šipoš. No teraz k tomu prezliekaniu kabátov. Je to priam neuveriteľný obrat, čo dokazujú niektorí novinári, médiá, herci či dokonca jeho verní kolegovia zo strany na čele s Budajom. Problém však je, že práve Matoviča všetci títo dostali na post premiéra a spolu s ním niekedy až terorizovali Slovensko. Heger si neodletí do Bruselu na dôležité rokovanie ako nejaký zbabelec. Tam sa riešili skutočné problémy a on dá hlas Čechom! To je čo za prístup? Jemu šlo zjavne len o post. Svetové médiá to komentovali veľmi laxne a doslova im to bolo jedno. Ani sa nedivím. Ešte len prídu problémy s faktúrami za energie. Títo id…ti asi nechápu, že ľudia nemajú na zaplatenie enormných súm zálohových faktúr. Vraj im to vrátia po ročnom zúčtovaní, ale dovtedy skapte!
Ak EÚ spôsobila tento chaos sankciami uvalenými na Rusko, tak nech nám to zaplatí! Kto chce ruský plyn, tak nech má ruský za dohodnuté ceny a kto nie, nech si dodržuje sankcie dobrovoľne. Ak EÚ uvalila sankcie, tak sa nemali dotknúť obyvateľov!

Daň za prevod v bankách? Hromadná doprava, kolaps slušnosti a štátni zamestnanci idú do štrajku? A čo s Ursulou?

21.07.2024

Neviem, čo sú to za šumy, rubnúť nám novú daň za prevody alebo výbery z bánk. Trošku to odporuje tej celkovej miere digitalizácie, kde by sa skôr aj samotné poplatky v bankách mali znižovať, pretože už temer všetko je on-line a prakticky banku už nenavštevujem. Maximálne, ak mi zablokujú kartu pre vraj podozrivú platbu v zahraničí. Úroky z vašich peňazí na [...]

Pohoda v nepohode, Trump práve vyhral voľby a beriem vážne slová ministra Tarabu ohľadne vody

14.07.2024

Uhorková sezóna toto leto naozaj nie je. Udalosti sa dejú v jednom kuse. Pohoda sa z chýb nepoučila a opakuje ich. Toto nech však rozhodne komisia. Mňa skôr zaujíma prečo takýto komerčne stratový podnik, aspoň podľa výkazov v hlbokej strate a podľa liberálneho trhového prístupu by fakticky už nemal existovať, pretože trh rozhoduje, ešte stále funguje. Skôr ma zaujíma, [...]

Voda zaspievala, pán Soták s klubom 500 tak isto, alebo kto to celé vymyslel? PS sa postavilo za občanov a čo vláda? Občania sa majú načo tešiť.

10.07.2024

Blog sa skladá z dvoch častí. Tú prvú venujem človeku, ktorého som si vážil, ale to už pominulo. Klub 500 na čele s pánom Sotákom sa akosi začali veľmi angažovať v prípade pitnej vody. V prvom rade by som mu odporúčal, aby sa radšej venoval diagramu železo uhlík, máme vyštudované podobné odbory a technológia ma vždy bavila. Teraz však k meritu veci. Ak chce [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 650
Celková čítanosť: 3961852x
Priemerná čítanosť článkov: 6095x

Autor blogu

Archív