Založ si blog

Remišovej Bludný Holanďan a Naď sa málo pchal. . .

Remišová nám už ostala samučičká vo svojej skupinke. Kedysi sa u nás hovorilo, že „sampartija“. Možno, že sa vráti ešte Kiska a bude kapitánom na lietadlovej lodi, čo pristane na Oravskej priehrade. Jasné, že to nemohla povedať Remišová. Jednoducho neexistuje, aby človek, ktorý zverejní svoje heslo a potom si kúpi do kancelárie na konci svojho pôsobenia pohodlnú stoličku, či vešiaky za tisíce. Tak si postupne dopláva do politického zabudnutia. Posledný párik sa jej odhlásil a odišiel za inými ľuďmi. To je tak, ak sa postavíte za ľudí a nie pred ľudí. Stáť v tieni sa jednoducho neoplatí a byť ešte aj tak skvelo divadelne vybavená, čo by viac človek chcel.
Len dúfam, že Naď Remišovej radšej odporúča namiesto lietadlovej lode kúpiť radšej ponorku. Jednak sa ťažko dokazuje, kde sa akurát tá ponorka pohybuje a jednak sa dajú krásne stopiť financie. Veď takí Poliaci vyfasujú za svoje Migy stíhačky za dolár a my vrtuľníky za 380 meliek. No neber taký kšeft. Už verím, že Naď sa až tak nepodlizuje USA, on ich priam žerie a ešte im aj za tie vrtuľníky zaplatí. Taká je to „dobrá“ duša. Vraj si zlepšíme výzbroj. Tak tých 14 vrtuľníkov za 380 meliek naozaj zlepší bojaschopnosť našej odzbrojenej armády. Už len tá ponorka chýba a k tomu nejaká tá jadrovka. Nemyslím tým ovocné stromčeky. Osobne si myslím, že táto vláda pozerá ďaleko dopredu a ráta aj s topením ľadovcov a možným vystúpením hladiny mora aj o 60 metrov. Konečne budeme prímorská krajiny a pôjdeme sa kúpať do mora Svätého pokoja.

Úplná topka je, že taký Pellgerini, Fico či Uhrík ani s prstom nemusia pohnúť. Tie koalično-opozičné strany ako SASAK, Žaludi – in memoriam, Sem rodidlá, či psychadelické OLajNO naozaj robia všetko preto, aby vyhrala tá opozícia. Ak zarátam ten vraj pravicovo-liberálny cirkus Jabloko, Modrá zrada, Hedokrati či ortodoxní KaDeskáči. Sulík si vie predstaviť vládu s Majerským. No nevravím, že cirkus Humberto? Ono síce je to možné, pretože ako môže byť strana aj kresťanská aj demokratická, tak to mi z pohľadu filozofického ešte nikto nevysvetlil ten oxymoron. Ono ani tá EÚ už pri tých zákazoch a diktáte nie je vôbec liberálna. Trh už dávno nerozhoduje, preto by slovné spojenie vo vzťahu k EÚ vo forme liberálna demokracia malo vypadnúť. Kvóty na potraviny, kvóty na ťažbu, kvóty na CO2, Zákazy dovozu, clá, zrušenie výroby áut so spaľovacím motorom, rôzny prístup k štátom a najväčšia pecka je, ako Brusel vodu káže a víno pije napríklad, kde stále prebieha presun úradníkov Brusel – Štrasburg. Už ani neviem, či drevo je eko palivo. Bude dovtedy, kým nevyrúbeme lesy. Spomeniem aj zákaz pestovania technickej konope siatej ako ideálnej náhrady a ukladanie uhlíka, ale aj ako super technickej plodiny. Nám zakazujú, ale sami nič z tohto nedodržujú! Drahé oblečenia, autá, luxusné výrobky, ktoré neskutočne zaťažujú životné prostredie, ale to pohlavárom nevadí. Radšej vám zakážu lacné autá a domáce potraviny.

Nuž, ale čo by sme chceli pri takých expertoch ako Naď či Remišová? Poliaci dostanú Raptory, myslím 24 kusov za svoje Migy a my dostaneme 14 helikoptér za 380 meliek. No nekúp to! Tfuj!

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881591x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív