Založ si blog

Iliev je hejter par excellence, Šulino je dutý ako delo, fackovací expert Kollár a volebný spot Demolátov, Uhrík verzus Matelko

To, čo predviedol dnes na úvod Iliev v relácii TA3, že vraj všetci hejteri sú kresťania a a idú si po odpustky, je úbohé a primitívne. Dosť ma takéto tvrdenie uráža, ak sa niečo globalizuje. Redaktor by si mal na niečo také dávať obrovský pozor. Je mnoho kresťanov, ktorí sa za neho postavia, ale on asi ani nerozozná jednotlivé odnože! Globalizovať a rozpútavať nenávisť zameranú na kresťanov je niečo odporné. Najhoršie je, že ani Kollár ani Sulík proti tomu úvodu neprotestovali. No som kresťan – katolík a k tomu veľmi tolerantný a takéto hejterské statusy zo strany redaktora ma jednoducho urážajú a spoločnosti veľa zmieru neprinesú. Mal by sa mierniť vo svojej nenávisti, kedysi som ho bral ako redaktora, po dnešku je to pre mňa redaktor – hejter. Čo kritizoval, to sa z neho stalo.
Sulík sa vyjadril, že súkromné armády v USA neexistujú. K bubline v Šulinovej hlavičke len prikladám aspoň niektoré súkromné armády v USA. Pretože tento „expert“, ja už vážne neviem, v čom je on expert okrem vypitia baru za jeden večer za štátne v Dubaji. Tento človiečik tvrdil, že v USA nie je možné, aby existovali takéto skupiny. No čo na to poviete???
Gaissenovci sú jeho cieľová skupina a nečudujem sa. Tak tu je zopár oficiálnych skupín:
Niektoré z najznámejších súkromných ozbrojených spoločností, ktoré majú sídlo v Spojených štátoch amerických a zúčastnili sa bojových operácií v minulosti, sú napríklad:
1. Blackwater (teraz známe ako Academi): Blackwater získala veľkú pozornosť počas vojny v Iraku, keď poskytovala bezpečnostné služby pre americké sily a diplomatov. Ich zamestnanci boli zapojení do mnohých incidentov, vrátane kontroverznej streľby na Nisoure Square v Bagdade v roku 2007, ktorá si vyžiadala viacero obetí.
2. DynCorp: DynCorp je ďalšia veľká súkromná bezpečnostná spoločnosť, ktorá bola aktívna v mnohých konfliktoch. Ich zamestnanci sa zúčastnili na misiách v Afganistane, Iraku, Bosne a Hercegovine, Kosove a ďalších oblastiach.
3. Triple Canopy: Triple Canopy je ďalšou známou súkromnou ozbrojenou spoločnosťou so sídlom v USA. Poskytovali bezpečnostné služby a ochranu v Iraku, Afganistane a ďalších konfliktných oblastiach.
4. Aegis Defence Services: Aegis bol aktívny v Iraku a Afganistane a poskytoval rôzne bezpečnostné a poradenské služby.
5. GardaWorld: GardaWorld je jednou z najväčších súkromných bezpečnostných firiem na svete. Ich zamestnanci sa zúčastňovali na misiách v Iraku, Afganistane a iných oblastiach.
6. SOC LLC: Spoločnosť SOC LLC (dnes známa ako SOC, A Day & Zimmermann Company) poskytuje bezpečnostné a poradenské služby. Ich zamestnanci boli nasadení napríklad v Iraku a Afganistane.
7. Global Strategies Group: Global Strategies Group je súkromná bezpečnostná spoločnosť, ktorá poskytuje služby v oblastiach ako kontraterorizmus, ochrana objektov a iné bezpečnostné služby. Zúčastnili sa na operáciách v Afganistane, Iraku a inde.
Kollár vyzerá ako podržtaška, podvolí sa komukoľvek, aby sa dostal do vlády, len na tie facky asi zabudol a možno sa ani do parlamentu nedostane. Pre neho sú dôležité mamičky s deťmi. Kto vie prečo? Len škoda, že tie deti aj nevychováva, keď mu už záleží na ich bezpečnosti a nechá ich vyrastať u tej svojej psychicky labilnej a hysterickej „zlatokopky“. Žiaľ, mám takýto názor na tento morálny kolaps.
No a to, čo predviedli Demoláti, vraj Demokrati vo svojom spote? Chcú slušnú politiku, ale hneď v spote idú neeticky do nemocnice do super exkluzívneho lôžkového centra, o ktorých môžu bežní pacienti iba snívať s veľkoplošnou TV a tam v TV opozícia. No už vidím, ako majú pacienti v bežnej izbe veľkoplošnú TV. Jednoducho hnus, odpad a čudujem sa pani lekárke, že do takéhoto predvolebného spotu vôbec išla.
Matelko znovu chaosil a pýtal sa Uhríka na jeho výrok pred minulými voľbami, kde povedal, že Smer je to najhoršie. No Uhrík, škoda že mu neodpovedal, že odvtedy už spoznal ešte horšiu vládu, jednoducho aj názor sa dá meniť a aj ľudia sa menia. Kto nedokáže zmeniť názor na základe reálnej skutočnosti. To, čo predvádzal Matelko je čisté mešuge v jeho hlave, ani redaktor ho nezvládol. Otázka znie, prečo sa musíme odvolávať na témy, ktoré sú jasné a uzavreté spred vyše 70 rokov. Matelko sníva svoj mokrý sen o víťazstve vo voľbách! Tak toto už nemôže povedať normálny človek. Ak jeho ešte niekto bude voliť, tak ľutujem jeho psychickú výbavu, pretože práve on môže za možné víťazstvo Fica. No proti gustu žiaden dišputát.
Na telo: Matelko rýchlo prebehol do druhej TV a ide mu ďalej jeho struna. Dvaja perliči a z toho minimálne jeden aj psychiatrický pacient. K tejto relácii už nemám silu písať. Vraj prorusky a protirusky naladení voliči? To už tu redaktorovi trošku švihlo? Pôvodne som si myslel, že ideme voliť slovenský parlament. Danko mal však pravdu, nie je tu taký politik ako Matelko, ktorý vniesol väčšie zlo, klamstvo a konflikty do politiky.
Matovič je naozaj na hlavu. Sústavne točil o mafii či fašistoch, ale k téme nič. Jedna katastrofa. Matovič je čistý igiot. Neplatíme vôbec tie isté ceny za plyn a elektrinu, ale cca o 20% viac, tak nech láskavo netrepe demagogické bludy!
Vraj má OLajNO napísané na bilboarde „My vás mafii nepredáme“, veru nepredajú, už nemôžu, lebo to už urobili. Matelko prebíja dno raketovo. Osobne som si myslím, že horší politik tu ešte nebol. Kovačiča som dnes tak trošku ľutoval. Dnes to bola humoristická relácia. Mal ich vyhodiť a raketovo prioritne Matelka. Matelko nemôže za nič, on je trúd, ale ten nie je na med! Jeho výhovorky sú neskutočné. „Ja nejsom skorumpovaný hajzel!“ Matelkova citácia. To si myslí asi jeho psychiater.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3901393x
Priemerná čítanosť článkov: 6067x

Autor blogu

Archív