Založ si blog

Heger v delíriu, Šulinova pretvárka, HLAS nemá partnera, komu najviac vyhovuje násilie „šejka“ Kollára a čo sa to deje v Rusku?

Nestíhame sledovať sled udalostí. Čaputová sa rozhodla nekandidovať v ďalších voľbách, ale bolo to len jedno veľké divadlo. O tom, kto sledoval dianie, sa už vedelo dávno. Korčok odmietol líderstvo v šašanke, prezidentka akosi často opakovala, že na ňu a jej rodinu útočia. Korčok sa ani tak prekvapene netváril a už ho posúvali na kandidáta za prezidenta. Podobne aj Šulinovi to bolo jasné. Kampaň na prezidenta začala spolu s kampaňou do predčasných volieb. Uvidíme, akú úlohu ešte zohrá prezidentka. Predpoklad je pretlačiť na druhé miesto PS a dať mu možnosť zostaviť vládu. SMER jednoducho zostavovať vládu nebude, jedine ak by vyhral drvivo. Tu je ďalší kameň úrazu. Hlas „prehlásil“, že nepôjde po OLajNE, Republike a Smeru do koalície s nikým, kto chce znižovať dôchodky. Teda sumárne liberáli vo forme PS a SaS. Kto by sa mohol ešte dostať do parlamentu? Možno nemastné, neslané KDH, ktoré sa transformuje na hnutie liberálnych kresťanov. No a teraz komu najviac vyhovuje amorálnosť Kollára a jeho konkubín? Voličský lektorát je veľmi podobný tomu z OLajNA. OlajNo balansuje na hranici zvoliteľnosti podobne ako Sme rodina. No kto už chce takú rodinu jedného multiotecka, kde sa struhne jedna facka hore dolu. Ak má so svojim háremom problémy a samozrejme nemá ani kus morálky, je to vzor pre jeho voličov? Čo ešte vypláva na povrch? Tu sa do tohto zapojil Hamran a NAKA. Už fakt nemá čo vyšetrovať. Síce Kollár si zobral spravodlivosť do svojich rúk, veď načo máme v podobných prípadoch políciu či sociálnych pracovníkov a prefacká kohokoľvek. Môže to byť začiatok konca, ale veď ho takého ľudia zvolili do parlamentu, tak čo sa teraz čudujú? Teda, celé toto nahráva neskutočne Matelkovi. Niektorých „spoluobčanov“ si už získal absolútne tupým sľubom dostať 500 € za voľby! Nikdy nikto ich neuvidí! Vraj to nahral na Sme rodinu, Hlas. No a načo by mu to bolo? Preferenciu idú dolu, aj keď je Hlas neustále v reláciách. Niekedy je to možno na škodu. Skôr sa témy vytratili. SMER nemusí robiť vôbec nič a preferencie porastú. Nikoho nevylúčil zo spolupráce, až na niektorých psychiatrických pacientov. No a nešťastník Heger sa vzdal teatrálne a možno pod vplyvom nejakých látok postu jednotky v jeho straničke Demolátov. To, čo predviedol Heger na tej „dôležitej“ plačovke bola katastrofa zle pripraveného farára na pohrebe! Proste hrôza. Jednotkou má byť lekárka. Tá nech radšej ostane pri svojom povolaní, lebo tam bude podstatne užitočnejšia. To aj ona súhlasila s testovačkami a inými výplodmi chorých hláv z Matelkovej a Hegerovej vlády? Kde sa podeli normálni politici?
Ono stačilo mi, keď Šimečka mal tlačovku o životnom prostredí, vraj najlepší program! Mám značné skúsenosti z tejto oblasti aj na medzinárodných fórach, ale ten ich PS –program bol len súhrn príkladov. Žiadne prevratné novinky na tej tlačovke neuviedol. Tak aký najlepší program? Trošku by som hamoval s tým predbiehaním sa, kto má najlepší program. To je totiž relatívna vec a hlavne programy sa veľmi často neplnia a sú len súhrnom sľubov, ktoré chcú ľudia počuť, často vytvorené PR agentúrami.
Mimochodom, tak arogantný a doslova hlúpy parlament sme ešte nemali. Matelko mal pravdu, môže si ho zapísať do análov a určite sa zapíše aj do kníh.
Ešte na skok k Rusku a čo sa tam deje. Prigožin, ak niečo také pripravoval, tak to bolo dlhodobo pripravované a super načasované. Len by som brzdil optimizmus poniektorých. Prigožin, ak by nemal určitú časť armády už dohodnutú a oligarchov, tak neviem či by si do toho pustil. Na druhej strane to môže byť aj riadne vysoká hra, aby Ukrajina urýchlila úder do plných. No nechajme sa prekvapiť, ale pozitívne to určite nebude. Tu nejde o to, či sa ukončí vojna na Ukrajine, ale kto preberie moc a bude ešte tvrdší, čo pri súčasnom odzbrojení EÚ môže mať katastrofálne následky.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3901205x
Priemerná čítanosť článkov: 6067x

Autor blogu

Archív