Založ si blog

Akneprídešvoliť je hoax a totálna dezinformácia za účelom zisku, kde znovu vystupujú esá ako Stanke, Bezák či Huba, vraj vyhrá Rusko!

Ten spot kampane, v ktorej prioritne ide o nejaký príspevok pre nich, je niečo otrasné. PR sa nerovná 0, ale rovno 00. Jeden logický nezmysel za druhým! Začnem asi s najväčším hoaxom kampane, vraj ak nepôjdeme voliť, zvíťazí Rusko! To fakt víťazstvo Ruska je závislé na pofidérnych voľbách slovenských oligarchov tu na Slovensku? To keby Rusko vedelo, tak neutočí asi na Ukrajinu, ale rovno na Slovensko, alebo o malo iný význam?! Podľa tohto hoaxu sme pupkom sveta a bez nás sa nič nepohne! No týmto pánom asi nikto nepovedal, že všetci svetoví politici nás majú v …. aj inde. Takúto, doslova idi.tskú frázu a ničím nepodložený hoax si dovolia šíriť v tejto prazvláštnej kampani. Kto má ísť vlastne voliť? Veď je to právo každého občana a takouto propagandou sa mu nemôžete vyhrážať! Je to detinské, určené pre publikum s IQ 30 a menej, bez analýzy a trepnuté do vetra.
Bezák, ktorého som sa kedysi zastával, tu spomína knihu kníh v súvislosti s našimi voľbami. Vraj „ak nepôjdeš voliť, ublížiš sebe a blízkym“! To kde sa v Biblii píše takáto kravina? Sme slobodná demokratická spoločnosť. Tieto heslá mi brutálne pripomínajú dobu socializmu a vedenia strany KSČ. Kto nejde s nami, ide proti nám. Kto stojí na chodníku, nemiluje republiku. Buržoázia a kapitalizmus je náš triedny nepriateľ. Teraz tam šupol Stanke pre istotu namiesto buržoázie, vraj podľa neho konšpirátorov. No už len on tu bude niekoho nálepkovať a šíriť nenávisť. Sám robí to, proti čomu chce bojovať. Ja neverím, že o týchto heslách a PR kampani je pán Huba skutočne presvedčený, veď to nedáva žiadnu logiku. Čo ak prídu voliť práve takí, ktorí kedysi nechceli nikdy prísť k voľbám, lebo sú totálne nas.aní a budú voliť strany, ktoré chcú vystúpiť práve z NATO a EÚ? Môže to mať presne opačný efekt, lenže to táto propaganda nedomyslela. Im len treba posielať „LÓVE“ na účet! Už ma vidíš. Ja, vraj podľa politického kompasu ľavicový libertarián, takéto zasahovanie do slobody rozhodovania jedinca jednoducho odsudzujem. Voľ si koho chceš s tým, že aj demokracia má mantinely. Ak sa niekedy ľudia rozhodnú vystúpiť z EÚ či NATO, tak vystúpia. Je pár strán, ktoré chcú vystúpiť z NATO a EÚ s pramalou šancou sa dostať do parlamentu. Veď aj Fico či Pele nechcú nič také ako vystúpenie. Teda v pohode ich voľte. Dokonca ani Republika či SNS také niečo kategoricky netvrdili.
Je ich právo sa volieb nezúčastniť a nehlasovať. Aj tento hlas sa počíta. Čo ak sú spokojní so stavom, v akom je štát a jednoducho ignorujú akékoľvek voľby? Preto má vyhrať Rusko? Preto má niekto ublížiť svojím blízkym? Mimochodom, to sú veľmi silné slová a manipulantívne, od služobníka božieho by som toto veru nečakal, ale čo už, veď bol aj v provaxerskej kampani.
Ej, vážení predstavitelia kampane „akneprídešvoliť“, ste totálne trápni a ešte k tomu aj hoaxeri a konšpirátori! Pretože vy ste nepovedali, že to môže pomôcť Rusku, ale rovno tvrdíte, že Rusko vyhrá vojnu! Už vidím, ako to vysvetľujete nejakému Dežimu, tomu stačí sľúbená 500 €, ktorú nikdy neuvidí. Herci, duchovný, mali ste ukazovať spoločnosti zrkadlo, ale nie krivé! Zapredali ste sa tupým až primitívnym kampaniam, ktoré stáli ľudí v niektorých prípadoch ako vakcinačná na Covid aj zdravie aj život. Tvrdili ste veci, ktoré neboli pravdou, podobne ako teraz! Kto vám ešte uverí? Možno len také tvory, ktorým stačí prečítať názov a rozumejú dvom, trom slovám!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3900014x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív