Založ si blog

Protesty proti vláde? Vtipálkovia! Truban nech do diskusií radšej nechodí a nech si dá so Sulíkom niečo v bare. Matelko horší ako čert a sankcie proti Rusku naozaj zabrali?

Len stručne pred Vianocami, čo nám to tu politici predvádzajú. Bombové titulky z protestov proti vláde, kde ich bolo vraj niekoľko tisíc. Podľa odhadov RTVS to bolo tak do 2.000 priaznivcov troch politických strán v epicentre ich centrál a to v Bratislave. Na Matelkovom proteste sa nevie, či bolo viac novinárov, okoloidúcich, alebo tzv. olajnovských predstaviteľov. Chudák Igiot I. postrádateľný stále dokáže preraziť dno! Naposledy to znovu posr…l pred deťmi po ich vystúpení v parlamente. Čistá katastrofa na dvoch nohách určená pre psychiatra. Vedúca súboru to povedala jasne a napriamo. Parafrázujem: „Je to čert! Toho deti nepočúvajte!“. Ten nemá kúska hanby v sebe. Ukázalo sa to aj na jeho trápnom proteste. 500-ky asi nezabrali a Fiatky v uliciach nejako nevidím. K tým tisícovým protestom. Jedna redaktora, myslím z JOJky sa pýtala, či vládu tieto protesty neoslovia? Ja sa jej pýtam, aj súčasnej opozície, prečo ich neoslovili protestujúci za ich vládnutia počas covid teroru? Môže teraz protestovať aj pol milióna, už to s nikým nepohne! Nastavili ste tak meter, tak sa vám to vráti ako bumerang.
Pozrel som si aj diskusiu na JOJke a to Trubana so Sakovou. Čistá nevedomosť zo strany Trubana a otrepané frázy ako z predvolebnej kampane. Nevedel uviesť ani jeden jediný príklad, ako by súčasnú situáciu riešili oni v takom krátkom čase, čo bolo spôsobené aj ich bývalou spolustranníčkou. Ak je on ten odborník na hospodárstvo, tak nás boh ochraňuj pred takouto odbornosťou! Fakt by ho mal Sulík pozvať niekam, kde by si spolu dali 5 gramov bieleho a vypili by celý bar.
Vrátim sa k „úspešným“ sankciám proti Rusku. Stačí k tým za plyn. Predpokladané straty a prechod Nemecka do recesie predstavujú doteraz len v podobe plynu stratu pre EÚ cca 600 miliárd €, a ak to bude takto ďalej pokračovať, tak každý rok budú predstavovať cca 400 miliárd € a to len straty z plynu. Ak sa preklopí Nemecko do hlbšej recesie, potiahne s ním už aj ostatné satelity a my sme prví na rane. Zatiaľ si hovieme vďaka nízkym platom, ale aj to raz skončí, pretože klesne kúpyschopnosť. Čo sa už prejavilo na realitnom trhu a pôjde do takto ďalej. Kto je víťazom sankcií? Jednoznačne Čína, India atď. majú lacné základné suroviny k výrobe. EÚ nie je pre nich konkurencia a cenami im nemôžeme konkurovať, ani výrobou, ani množstvom. Ešte na začiatku konfliktu som písal o tom, že Rusko to bude jednoducho naťahovať, bude skúšať západné zbrane, ktoré im privezieme priamo pod nos. Prečítajte si články na yahoo či BBC, tam sa o tom píše podstatne viac a ináč ako u nás.

Daň za prevod v bankách? Hromadná doprava, kolaps slušnosti a štátni zamestnanci idú do štrajku? A čo s Ursulou?

21.07.2024

Neviem, čo sú to za šumy, rubnúť nám novú daň za prevody alebo výbery z bánk. Trošku to odporuje tej celkovej miere digitalizácie, kde by sa skôr aj samotné poplatky v bankách mali znižovať, pretože už temer všetko je on-line a prakticky banku už nenavštevujem. Maximálne, ak mi zablokujú kartu pre vraj podozrivú platbu v zahraničí. Úroky z vašich peňazí na [...]

Pohoda v nepohode, Trump práve vyhral voľby a beriem vážne slová ministra Tarabu ohľadne vody

14.07.2024

Uhorková sezóna toto leto naozaj nie je. Udalosti sa dejú v jednom kuse. Pohoda sa z chýb nepoučila a opakuje ich. Toto nech však rozhodne komisia. Mňa skôr zaujíma prečo takýto komerčne stratový podnik, aspoň podľa výkazov v hlbokej strate a podľa liberálneho trhového prístupu by fakticky už nemal existovať, pretože trh rozhoduje, ešte stále funguje. Skôr ma zaujíma, [...]

Voda zaspievala, pán Soták s klubom 500 tak isto, alebo kto to celé vymyslel? PS sa postavilo za občanov a čo vláda? Občania sa majú načo tešiť.

10.07.2024

Blog sa skladá z dvoch častí. Tú prvú venujem človeku, ktorého som si vážil, ale to už pominulo. Klub 500 na čele s pánom Sotákom sa akosi začali veľmi angažovať v prípade pitnej vody. V prvom rade by som mu odporúčal, aby sa radšej venoval diagramu železo uhlík, máme vyštudované podobné odbory a technológia ma vždy bavila. Teraz však k meritu veci. Ak chce [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 650
Celková čítanosť: 3961850x
Priemerná čítanosť článkov: 6095x

Autor blogu

Archív