Založ si blog

Matelkova schizofrénia pokračuje a PS vládla aj s prezidentkou v podobe Ódora a Remišová je fakt taká tup. .. .. ?

Z veľkej časti za toto, čo sa deje na Slovensku, môže práve prezidentka a to vyhlásením volieb namiesto možného júna až v jeseni 2023. Ódor bol jednoznačne spriaznený premiér prezidentky a nie nejaká úradnícka vláda. Jednoducho sa PS potrebovalo etablovať a nahnať si percentá. Možno šla prezidentka zháňať sponzorov do Kanady pre Korčoka. Nechajme sa prekvapiť.

Toto je aj výzva pre ostatných kandidátov: Odmietnite debaty s Matovičom!

No a teraz k tomu Bobkovému listu, ktorého tu nikto nechce. Tomu Matelkovi už načisto preskočilo. Vôbec by som sa nečudoval, ak by nikto neprišiel na debatu s ním do diskusie. A nemali by naozaj ísť až na jednu výnimku a to Danka. Myslel som si, že Danko bude jediný taký čudák v prezidentských voľbách, ale našiel sa tu ešte väčší exot aj so svojim hnutím. Úplne, ale totálne dehonestoval celé prezidentské voľby a ešte si Olajno navrhlo dvoch kandidátov. Ten druhý chudáčik skočil asi na nesprávnu loď s menom Titanic-Olajno pod vedením veľkovezíra Bobkový list Kazisveta I. Špárača celoslovenského! Ten už má toľko prezývok, že to už ani nie je pravda, no 500 € prezidentská známka ma fakt odrovnala, aj náčelník bobkový list nemal chybu. Jednoducho, ak chcete niečo zničiť, stačí vám tam poslať Matoviča a ešte možno aj Danka. To by bola dobrá dvojka. Tých by mali pozvať do samostatných relácií a len ich dvoch. Úprimne, tam, kde budú vystupovať títo dvaja, tak to určite pozerať nebudem. Dokonca ani tú podrž tašku s číslom dva z Olajna nebudem sledovať. Takýto kandidát nemá v hlave všetko v poriadku.
Ako pozerám, tak pozerám, ale Pele je pre mňa jedinou normálnou voľbou. Korčok je mierne povedané arogantný egocentrik a veľmi si ho neviem predstaviť ako prezidenta celého Slovenska. O ostatných už veľmi neuvažujem.
Sulík sa už asi chystá do Bruselu, tak sa musí vyvrieskať na námestiach a Dubaj mu asi chýba podobne ako Raňajky u Tiffanyho, jaj pardon, to bolo len u Kočnera. Jedna z divadelných celebrít bábkového dreveného divadla je Remišová, jej argument, že kto môže predať lacnejšie byt je tak hlúpa, že nemá hraníc. Ja poznám množstvo ľudí, ktorí predali v minulosti predali lacnejšie byt ako kúpili, dokonca aj prišli v exekúcii a poznal som aj poslancov čo si odkúpili štátne za smiešnu cenu, napríklad z radov KDH, ale aj iných. Zväčša sa cena odvíja od trhovej ceny no a v poslednej dobe je značný pokles cien, len keby toto bol problém Slovenska, tak by bolo dobre.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3902586x
Priemerná čítanosť článkov: 6069x

Autor blogu

Archív