Založ si blog

RTVS Pumpa – Kolíkovej žumpa a čo s ľuďmi, ktorí prekonali Covid

To čo predviedla RTVS vo svojej Pumpe, je ďalší klinec do nezávislosti verejnoprávnej TV. Hanba a za toto by mal byť riaditeľ odvolaný okamžite a z fleku. Absurdné dno hereckých výkonov sa nedalo prehliadnuť a totálne zmanipulovaný scenár to dorazil. Odpad, hnus ani troška zábavy, ale len čistá Matelkova trápnošou za naše financie! Za toto platíme koncesionárske poplatky??? Absolútne konšpirácie a zavádzanie ministerky v tomto odpade bolo niečo hnusné a odporné, podobne ako jej konfrontačný postoj v relácii Na telo s Pellegrinim.

Táto vláda nemá žiadnych odborníkov, len jedného Testoviča MateIka I., ktorý ich poriadne drží za gule. Výhovorky Kollára ho odvejú do politického zabudnutia a cirkus Sulík – Matovič je fakt grécka tragédia, ktorá je však tragédiou Slovenska. Nie, na toto čo sa deje a kam dospela politická nekultúra sa už naozaj nedá pozerať. Vládne nám tupovláda s jedným diktátorom, ktorý ide aj cez mŕtvoly a je mu jedno, aký to bude mať dopad. Hodí sa o zem a vrieska, že chce testovať.

Zase budeme celoplošne testovať a šprtať soplíky z nosa. Výborne, len stále mi uniká, čo s tými, ktorí covid prekonali. Bola zverejnená štúdia, kde protilátky majú ľudia, ktorí prekonali Covid minimálne pol roka, tak načo sa majú chodiť testovať, stáť v radoch a míňať štátny rozpočet??? To už je fakt trnavský dil.no načisto mešuge? Či potrebuje naháňať zárobky pre jeho spriaznené firmy? V dnešných reláciách odznela aj druhá a závažnejšia informácia, že aj pre nás by Česi poskytli metódu PCR testovania zadarmo a vcelku lacnejšiu a presnejšiu ako testovanie s antigénovými testami. Prečo sa nehľadajú a neberú dobré príklady z liečenia ľudí na Covid? Veď prioritou by malo byť liečenie v súčasnej situácii a ak niečo niekde zaberá, tak prečo to nevyskúšať? Možno by prežilo viac ľudí a netýka sa to len Ivermektínu, ale aj iných liečiv. No a naši odborníci ticho na čele s Krčmérym!!!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899855x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív