Založ si blog

Manchester, Merkelová, Kiska, Benčík, Kalmus a nástup diktatúry

V dokumente na Viasat History o nacizme a nástupe diktatúry uviedli jedno zaujímavé tvrdenie. Vždy je potrebné nájsť nejakú skupinu, ktorá je zlá a najlepšie je, ak táto skupina je podporovaná médiami a aj priamo vládou. No ešte jednu závažnú vec tvrdili a to koniec slobody prejavu a nárast udávania ľudí v spoločnosti. Čo vám to pripomína?
Mnohým psedoumelcom, ako je napríklad Kalmus, ktorého diela a tzv. protestné akcie majú s umením spoločného asi toľko, ako by povedal sváko Ragan: „Ty sa tomu rozumíš ako koza patružlenu!“ Či Benčík, ktorý svojím skúmaním internetu spôsobuje averziu voči svojej osobe a sú vpravo a vľavo od filantropa Kisku, ktorý počas svojich letov spálil toľko kyslíka, ktoré naše lesy produkujú pre nás všetkých a nie pre jeho súkromné lety, ktoré nemuseli byť. Ono sa treba predvádzať, ak je možnosť.
Topom na čerešničke sú aj Merkelová, či v súčasnej dobe po tomahavkovej akcii v Sýrii sa pridáva aj Trump a svojou prezieravosťou zobchoduje zo Saudami 110 miliardový obchod na zbrane, ktoré sa v konečnom dôsledku otočia proti nám všetkým.
Merkelová a jej neoblomná ctižiadosť zvíťaziť nad terorizmom, je už pre srandu aj králikom, len Nemcom pre ten ich syndróm viny z druhej svetovej, to nejako ešte nedošlo, podobne ako to nedochádza Bruselu. Brusel nás chce všetkých mať rovnakých a rovnako zmýšľajúcich s ružovými okuliarmi na očiach. Toto sa ani za socializmu nedialo a preto si myslím, že práve stredoeurópske krajiny majú strach a upozorňujú, aj keď v malom na nástup centrálnej diktatúry. A pre niektorých čo uvádzajú obete socializmu, nech si zoberú obete kapitalizmu od 89 – Juhoslávia, Líbya, Síria, Irak …..
Na týchto ľudí sadne citát z filmu Forrest Gump, „Pre hlupáka, každí hlupák“ a sedí na nich Dunning-Krugerov efekt.
Deň pred udalosťou v Manchestri sa Trump vyjadril, že Saudská Arábia musí vyhnať teroristov a skoncovať s terorom. Trumpovi pripomínam, že oni sa o to snažia už zopár rokov a pekne si čistia svoje krajiny od nerecyklovateľného odpadu. Saudi neprijali žiadneho utečenca – pre ostatných, ktorí nerozumejú slovu – veľkú nulu „0“ prijali! Načo aj, Európa to zvládne a pekne si ju pripravíme na inváziu.
Odporúčam v tomto prípade preštudovať Huntigtona a Stret civilizácií, alebo Buchanana – Smrť západu. To, aby ma niekto neobviňoval, že som proruský, ale odporúčam aj Berďajeva a rozbor jeho názorov v knihe Petra Greča – Revolúcia, demokracia a masová kultúra.
Politická korektnosť nie je nič iné ako zahmlievanie objektívnej skutočnosti. Prečo sa máme báť povedať, že to urobil ten a ten, takej a takej národnosti a etnikum sa na celkovej násilnej kriminalite podieľa takým a takým percentom? Čo je na tom zlé?
Čítal som si jeden blog, či už náhodu teroristi nezvíťazili? Áno, podľa mňa zvíťazili. Zasiali do nás strach, obavy, neistotu ak k tomu pridám bezprecedentné prisťahovalectvo s úplne odlišnou nesúmerateľnou kultúrou a náboženstvom postavenom na úplne iných základoch, tak sa nemôžeme čudovať.
Uvediem príklad. Boli sme na dovolenke v Kalogrii. More krásne, oblasť kľudná a v jeden deň tam prišla skupinka migrantov. Všetci turisti spozorneli a doslova znervózneli. Požičali si vodný bicykel a čo myslíte čo bola ich hlavná zábava? Robili nájazdy na plavcov a náramne sa na tom bavili, až kým neboli vykázaní z pláže.
No a dnes jeden z príkladov zo Slovenska. Šofér nevpustil do autobusu jedného neprispôsobivého, pretože nechcel zaplatiť a začal žobrať po autobuse. Nakoniec ho šofér vyprevadil, ale ešte stihol pán neprispôsobivý, na neho zaútočiť a slovne sa z neho vulgarizmy rinuli a rinuli. Nuž čo. Budeme stále politicky korektní?
Áno, v prípade teroristických útokov majú krv na rukách aj Merkelová či samotný Brusel, ale aj Spojené štáty. Nemôžeme transferovať demokraciu tam, kde to nie je možné a už vôbec nie bombami či nekonečnou humanitárnou vojnou.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899342x
Priemerná čítanosť článkov: 6064x

Autor blogu

Archív