Založ si blog

Otvorený list premiérovi Petrovi Pellegrinimu

Vážený pán premiér, aj niektorí z nás by chceli byť pri vašom rokovaní s reprezentantmi za Slušné Slovensko. Sme predsa tiež občanmi Slovenskej republiky a máme plné právo sa zúčastňovať takýchto debát. Sme názorovo odlišní od politických strán aj od organizátorov protestov a chceme sa zapojiť do obrodného procesu v spoločnosti.
Máme návrhy, radi diskutujeme a dokonca aj argumentujeme. Organizátori za slušné Slovensko nereprezentujú celé Slovensko a konečne by sme si to mohli vysvetliť zoči-voči.
Môj názor na celú vec je nasledovný. Reprezentanti Za slušné Slovensko veľmi často prezentujú, že zastupujú celé Slovensko. No mňa nie a tisícky ľudí tak isto nie. Mám právo na informácie z prvej ruky a zapojiť sa do debaty, ak sa to týka aj nás ostatných, ktorí majú v úcte ústavu, systém a poriadok. Neprotestujem na ulici, ale snažím sa konštruktívne riešiť problematiku, ak už máme tú demokraciu, tak prečo si nevypočuť aj tretiu stranu?
Osobne nie som v súčasnosti pod žiadnou politickou značkou a tak isto aj ostatní možní účastníci. Preto vás žiadam o účasť na spomínanom stretnutí dňa 10 mája. Sám som zvedavý na diskusiu a ako sa vyvinie.
Ťažko potom niekomu veriť, ak sa takéto diskusie nedostanú na verejnosť.
S pozdravom Ing. Gabriel Huraj

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899417x
Priemerná čítanosť článkov: 6064x

Autor blogu

Archív