Založ si blog

Čo si Kiska ešte požičia?

Nebudem písať, že ukradol, každý si urobí svoj názor. Poďme na to, prečo sa vlastne Kiska postavil za ľudí a nie pred ľudí či pre ľudí. Ono sa lepšie vystupuje spoza davu, to je pravda. Kandidátov si tiež pre istotu požičal bývalý prezident, ktorý nechcel zakladať stranu a ani nechcel kandidovať vo voľbách z iných strán. Niekoho mi hrozne pripomína.
Bývalý prezident, ktorého lietadlo prevážalo z Popradu do Košíc a ostala mu sekera za lety a ktorý v súčasnosti ide bojovať za životné prostredie. To nevymyslíš, to je Kiska.
Kiska, ktorý sa chcel spájať, no nikdy sa nespojil. Vidina deľby finančných prostriedkov je proste veľmi veľké lákadlo a lepšie je ho fasovať za ľuďmi ako pred ľuďmi. To platí aj pre tzv. národné strany, ktorých predsedovia svoje ego jednoducho neprekročili.
Najväčší prúser je asi prepožičanie si dizajnu zo záložne a volebné heslo od svojho sudcu Radačovského. Jednoducho Kiskovi poradcovia v oblasti PR sú úplne mimo reality a berú, čo vidia, veď stoja za ľuďmi a preto ich nevidno. Vlastne ich vidno – financie tečú jedna radosť, len ich bude potrebné nejako vrátiť sponzorom! No a tu je pes zakopaný. Prečo vlastne kandidujú strany, ak ich vklady do volieb sú často vyššie ako zisk? Chcú moc a prístup k financiám, to je ich motív. Čím väčšia kampaň, tým väčšie očakávanie na prevzatie moci a prebratie finančného kapitálu zo štátu.
Čo vlastne Kiska dokázal za svojej funkcie v roli prezidenta? Dokázal hrať, aj to veľmi zle. Neverím mu ani slovo. Celé je to len reklama s cieľom pokračovať vo svojej podnikateľskej činnosti z predchádzajúcich čias. Úžera, pozemkové kauzy, daňové podvody. Aký je rozdiel medzi ním a Smerom? Žiaden. Menší či väčší podvod je stále len podvod, akurát, že Smer bol pri koryte a mal väčšie možnosti. Mali sme možnosť vidieť, čo urobil Dzurinda so strategickými podnikmi, keď sa dostal k moci. Kto z mocichtivých nekradol, nech prvý hodí eurom!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899143x
Priemerná čítanosť článkov: 6064x

Autor blogu

Archív