Založ si blog

Harabin ako tvorca hoaxov

Pán Harabin pred nedávnom mal nejaké mylné informácie o Marakéšskom dohovore. To tvrdili médiá a niektorí politici.No asi ani nemal. Tak sa nám tu vyfarbujú politici jedná radosť. Možno, že aj mal pán Harabin zlé informácie a to že to nie je dohovor, zmluva či iný nezmysel, ale rovno pakt.
Globálny pakt OSN o migrácii je zradou na Slovensku a jeho občanoch. Štáty postupne odskakujú od tohto nezmyslu, ale my ho chceme podpísať. O takejto veci, ktorá zasahuje do práv občanov si nemôže rozhodovať nejaký minister.
Čiže nie Harabin je tvorca hoaxov, ale naši politici zatĺkali do poslednej možnej chvíle podpis takéhoto nezmyslu a doslova zrady na Slovákoch. Ak Lajčák nevidí dôvod na nepodpísanie globálneho paktu, tak mnoho ľudí na Slovensku tento dôvod vidí. Ani vláda, ani minister nemá právo podpisovať niečo, čo môže priamo zhoršiť život obyvateľov Slovenska. Ak to nepodpíšu Spojené štáty – náš demokratický vzor, kam sa to hrabeme my? Ak ešte chcel pomýšľať Smer a pán Lajčák na kandidatúru na prezidenta, tak už môže na ňu rovno zabudnúť. Po podpise takéhoto paktu si môžu naozaj Smeráci zbaliť slivky.
Dokonca ani pri prijatí utečencov sa akosi pán Harabin nemýlil, aj keď ho obviňovali. Áno, možno to nie je zatiaľ tých 10.000, ale čo nebolo, môže byť a možno práve preto, že s tým vyšiel, ich nie je 10.000, ale zatiaľ 250.
Jasné, že som skôr sympatizant Salviniho, Okamuru či iných normálnych politikov, ktorí vstupujú na scénu Európy a ktorí chcú spoločnú Európu založenú na rovnocenných národných štátoch. Páči sa mi aj politika Ruska, ako kedysi sa mi páčila za socializmu politika USA. No ich pozície sa otočili. Merkelová pomaly končí, no dosiahla totálny rozvrat Európy. Neoliberalizmu dochádza dych a začína strácať podporu. To predpovedal aj spisovateľ Harari vo svojich knihách. Ide principiálne o to, aby sme to zastavili ešte skôr, ako by mohli väčšinu slobodného myslenia zatvoriť či zlikvidovať, podľa takej Radičovej aj fyzicky. Nuž, áno, Smer postupne zrádza okolité štáty a nielen on. Kupujeme zbytočné stíhačky, transportéry, najnovšie prerábame dizajn webových stránok, v ktorých sa nikto nevyzná a majú rozdielnu terminológiu. Len nech sa míňajú financie.
No a o Radačovskom škoda písať. Jeden z normálnych sudcov, ktorý sa postavil politickej lúze a odstupuje. Možno nemal na výber, ale dal nám nádej a za to mu ďakujem.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896783x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív