Založ si blog

Harabin ako tvorca hoaxov

Pán Harabin pred nedávnom mal nejaké mylné informácie o Marakéšskom dohovore. To tvrdili médiá a niektorí politici.No asi ani nemal. Tak sa nám tu vyfarbujú politici jedná radosť. Možno, že aj mal pán Harabin zlé informácie a to že to nie je dohovor, zmluva či iný nezmysel, ale rovno pakt.
Globálny pakt OSN o migrácii je zradou na Slovensku a jeho občanoch. Štáty postupne odskakujú od tohto nezmyslu, ale my ho chceme podpísať. O takejto veci, ktorá zasahuje do práv občanov si nemôže rozhodovať nejaký minister.
Čiže nie Harabin je tvorca hoaxov, ale naši politici zatĺkali do poslednej možnej chvíle podpis takéhoto nezmyslu a doslova zrady na Slovákoch. Ak Lajčák nevidí dôvod na nepodpísanie globálneho paktu, tak mnoho ľudí na Slovensku tento dôvod vidí. Ani vláda, ani minister nemá právo podpisovať niečo, čo môže priamo zhoršiť život obyvateľov Slovenska. Ak to nepodpíšu Spojené štáty – náš demokratický vzor, kam sa to hrabeme my? Ak ešte chcel pomýšľať Smer a pán Lajčák na kandidatúru na prezidenta, tak už môže na ňu rovno zabudnúť. Po podpise takéhoto paktu si môžu naozaj Smeráci zbaliť slivky.
Dokonca ani pri prijatí utečencov sa akosi pán Harabin nemýlil, aj keď ho obviňovali. Áno, možno to nie je zatiaľ tých 10.000, ale čo nebolo, môže byť a možno práve preto, že s tým vyšiel, ich nie je 10.000, ale zatiaľ 250.
Jasné, že som skôr sympatizant Salviniho, Okamuru či iných normálnych politikov, ktorí vstupujú na scénu Európy a ktorí chcú spoločnú Európu založenú na rovnocenných národných štátoch. Páči sa mi aj politika Ruska, ako kedysi sa mi páčila za socializmu politika USA. No ich pozície sa otočili. Merkelová pomaly končí, no dosiahla totálny rozvrat Európy. Neoliberalizmu dochádza dych a začína strácať podporu. To predpovedal aj spisovateľ Harari vo svojich knihách. Ide principiálne o to, aby sme to zastavili ešte skôr, ako by mohli väčšinu slobodného myslenia zatvoriť či zlikvidovať, podľa takej Radičovej aj fyzicky. Nuž, áno, Smer postupne zrádza okolité štáty a nielen on. Kupujeme zbytočné stíhačky, transportéry, najnovšie prerábame dizajn webových stránok, v ktorých sa nikto nevyzná a majú rozdielnu terminológiu. Len nech sa míňajú financie.
No a o Radačovskom škoda písať. Jeden z normálnych sudcov, ktorý sa postavil politickej lúze a odstupuje. Možno nemal na výber, ale dal nám nádej a za to mu ďakujem.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881196x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív