Založ si blog

Za imigrantov môžu kolónie, ach, tá Čaputová, Klus anektuje Žitný ostrov a FB za 5. ..

Kapitánka nemeckej lode Carola Racketeová, ktorá si z prevážania migrantov urobila fajnový biznis bez akýchkoľvek právnych následkov, pokračuje vo svojich fantazmagóriách. Vraj ich máme prijať vyše pol milióna. Nie som proti, nech si ich Nemci prijmú, koľko chcú. Nám nechceli otvoriť ani len pracovný trh a mali sme prechodné obdobie a to sme chceli u nich len pracovať. Vtedy akosi nekričala. Ani teraz nekričí, že EÚ má rozdielny meter na nové krajiny a staré krajiny. Ju zaujímajú len migranti a kam ich má vyložiť.
Jedno riešenie tu je pre slniečka a im podobné organizácie a to prebratie plnej zodpovednosti a financovania týchto migrantov. To znamená, každý kto súhlasí s príchodom nelegálnych ekonomických migrantov musí odviesť 10% dane z celkovej ceny práce a preberie plnú zodpovednosť za svojho migranta. Financie by slúžili trebárs na výstavbu odsoľovacích zariadení v krajinách pôvodu, či budovanie škôl a infraštruktúry no a samozrejme by plne financovali aj každého jedného migranta. Za pašovanie a napomáhanie by mala nastať exekúcia majetku a zhabanie všetkých hnuteľných aj nehnuteľných vecí a majetku a minimálne 5 rokov tvrdej basy. Iné nepomôže, len väzenie a strata majetku.
Dokedy sa Afrika bude vyhovárať na kolonializmus? Slováci mali vždy veľkú figu a vždy nás niekto okupoval, ale nikdy sme len tak jednoducho nevzdali a vždy sme makali nielen na seba, ale hlavne na iných. Aj my sme len obyčajnou kolóniou. Postavili sme Viedeň, Budapešť, tisícky pracovali v Južnej Amerike, v USA, v západnej Európe a dokonca aj v cárskom Rusku a vždy sme ctili zákony danej krajiny. Zarábali a posielali peniaze domov. No a niektorí ostali žiť za hranicami, ale vždy sa aklimatizovali hneď ako prišli sa snažili začleniť aj za cenu ponižovania a doslova otrockej práce.
Tak ak si chce daná Nemka niekoho prevážať na základe svojich výčitiek svedomia spred 50 až 100 rokov, nech si to robí u seba doma. Celá vina leží na dodávateľoch zbraní do Afriky a jednoducho inému životnému štýlu samotných Afričanov. Jedinou našou pomocou by malo byť stopnutie akejkoľvek pomoci. Jedinou pomocou by malo byť vyškolenie učiteľov, stavba škôl a pomoc v oblasti poľnohospodárstva a získavaní pitnej vody. Samozrejme migranti, ktorí nedokážu akceptovať demokraciu, vieru hostiteľskej krajiny a princípy práva, by mali byť okamžite vrátení. Bohaté moslimské krajiny predsa môžu prijímať milióny migrantov, ropy a petro dolárov majú dosť a vieru totožnú.
No a tu pani prezidentka Čaputová, najmúdrejšia zo všetkých, či lepšie povedané pokus o Komenského v sukni poučuje hlava nehlava o morálke, ľudských právach či ekonomike, kade koho. Stavím sa, že v Číne či Rusku asi ani nebola a ak sú jej poznatky také o daných krajinách, ako jej angličtina či nebodaj ruština, tak s pánom bohom! Poučovať Rusko a trepať dve na tri. Z kontextu jej vety by nevyšiel ani Danko. Povedala Čaputová: „Ale na také treba vzájomný rešpekt a úctu k pravidlám. Dnes ju, žiaľ, na strane Ruska nevidím.“ No, pani prezidentka ju vidí asi inde. Trebárs úctu k USA pri bombardovaní Srbska, Sýrie, Líbye, Iraku… Tu jej môže v pohode konkurovať amerikanofil Klus. Mieša hrušky s jablkami, ale na podstatnú otázku doteraz neodpovedal. Podľa jeho kritérií by mala potom patriť Zakarpatská Rus Slovensku. Síce domiešal Žitný ostrov a Krym, u neho žiaden problém, aby si vyselektoval udalosti, ktoré sa hodia len jemu a porovnával neporovnateľné. Smutné na celej záležitosti je len jedno, že ono to učí. Ak učí s takou nenávisťou a propagandou, ako to predvádza v reláciách či článkoch, tak je to veľmi smutný prípad a ukážka úpadku nášho vysokého školstva. Som za absolútnu reorganizáciu školstva a zrušenie platieb do súkromnej či cirkevnej sféry. Tomu sa ešte budem venovať.
No ešte k tomu zlému Rusku a mastnej pokute pre Facebook, ktorá v skutočnosti ani nebola až taká mastná vo výške 5 miliárd dolárov za zneužitie informácií, ktoré pred tým v pohode hádzali na Rusko. Načo by to však Rusko robilo, to naozaj neviem. Trump ako Clintonová. Pre Rusov je to vždy USA, nech je na čele ktokoľvek. Facebook krásne zneužíva postavenie a začína ovplyvňovať voľby v ktorejkoľvek krajine. Jedných blokujú, druhí sú varení pečení aj keď porušujú pravidlá, ktoré žiaľ platia len pre jednu skupinu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894039x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív