Založ si blog

Truban a Čaputová doslova excelujú

To, čo predvádza Truban na videu nie je hodné ani dílera drog, ten to aspoň nahlas nepropaguje. Ak má byť toto politik, tak zbohom Slovensko a je to liaheň PS, z ktorej pochádza aj Čaputová s excelentným názorom, že vraj „Národná hrdosť a patriotizmus sa budujú na nenávisti, izolácii a homofóbii.“ Tak jej odkazujem, že splieta dve na tri a neviem, kto jej tie slová písal, ale normálny určite nebol. Pani prezidentka, mám kamarátov Turkov, Britov, Estóncov, Litovčanov, Nemcov, Nórov, Čechov, Maďarov, atď. a to len vďaka tomu, že som sa nevtieral a som hrdým Slovákom tak, ako oni sú hrdí na svoje krajiny. Mám kamarátov Rómov a možno aj homosexuálov (pretože som sa o ich orientáciu nijako zvlášť nezaujímal), ale nikdy som ich nedelil podľa toho, akej národnosti sú, ale ako sa správajú.
Ak niekde cestujem, najprv si prečítam o ich tradíciách a čo by mohlo v danej krajine pre mňa normálne spôsobiť problém a to isté očakávam ja od nich. Česť a národná hrdosť spojená s etiketou a slušným správaním je pre mňa meradlom. No nie tá slušnosť, ktorú predstavuje drogový propagátor a distribútor zvyšných 5 g bieleho. Normálne začínam uvažovať, keď som si pozrel tie prednášky, kam že sa to hrnieme a či Truban naozaj zarábal z tvorby web stránok, alebo skôr z dílovania, ktoré roztočil pravdepodobne už na vysokej škole. Ozaj, nádherný obraz vznikol aj o danej vysokej škole, kde stačí len chodiť, grcať, zhuliť sa, sfetovať. Ak už to robil, tak mal aspoň ústa držať na uzde. Jedine ak by si myslel, že propagácia drog je naozaj beztrestná. No to, že mu takéto prednášky umožnili na vysokých školách a univerzitách, je hanbou a vizitkou úpadku školstva.
My sme veľmi na takéto počiny čas na vysokých nemali. Prvé tri roky sme sa potili, aby nás nevyliali a krutý bol hlavne prvý ročník, kde sa robilo sito. Technika bola náročná aj v Nitre, no v súčasnosti množstvo škôl a nezmyslených odborov znižuje svoje nároky práve kvôli takým, ako je Truban. A presne preto sme v takom prúsere v školstve, v akom sme. Truban je typický produkt arogantného drogového propagátora, ktorý sa potrebuje pre inšpiráciu totálne nadrbať. No tak to by bol ohromný premiér!
„Do každej domácnosti 5g bieleho! Dúhová budúcnosť je naša!“ to budú nové slogany PS v budúcich voľbách. Slovenský národ je pre nich odpad, vlastenectvo sa pre nich rovná nacizmu a neoliberálna diktatúra sa na každom kroku vyhráža! Mimochodom, keď Greta mala prejav, nebol som ani tak z nej zhrozený, ako z tých ľudí, ktorý jej tlieskali a prikyvovali! To boli doteraz hluchí a slepí? To sa musela objaviť Greta s jej mega finančnou kampaňou! Pretože nič nie je zadarmo, ani jachta, ani plachetnice, ani letenky – proste nič, tak ako naše obedy v školách či cestovné vo vlakoch.
A ešte zásadná otázka pre Gretu: Kto ťa financuje??? A druhá: Ak to toľko kritizuješ, ponúkni riešenia. Podobné je to aj pri tých jej vytlieskavačoch a financmajstroch. No a posledná: Čo sledujú médiá takouto propagandou a doslova výrobou ekologickej modly? Veď o týchto problémoch vieme dlhodobo a nič sa nerieši, akurát zakázali niektoré plasty. Riešenia sú dávno, ale nikto ich nechce realizovať – ani Greta nie. Ináč by poukázala na nich. Chcú elektromobily, ale nemajú dostatočné zdroje elektriny, teda jadro je nevyhnutné, obnoviteľné zdroje to nedokážu. Chcú zrušiť plasty, výborne, sú potrebné vratné sklenené obaly. Obchod bude zúriť. Nechcete lietať? Výborne, rýchlodráhy na kontinente by boli riešením, cez oceán by to muselo ostať tak ako je. Chýba pitná voda. Vody je dosť, len sú potrebné odsoľovacie zariadenia atď atď.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894920x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív