Založ si blog

KDH je naozaj ako Notre-Dame, Truban naozaj chce spolupracovať

Tak a máme po prvom oficiálnom vystúpení lídra strany Vlasť Harabina a neoliberálneho spojenca PS či Za ľudí, Hlinu – predsedu demokratického kresťanstva. Áno, Hlina mal pravdu. KDH je ako Notre-Dame – avšak po požiari. Je vyhorená, neopravená, stratila svoje poslanie a jej lesk a sláva ostala v popole plameňov. Podobne je na tom KDH, zmenilo svoju orientáciu a s kresťanstvom už nemá nič spoločné. Sú jednoducho demokrati, ktorí prehlasovali Krista.
Na druhej strane stojí strana Vlasť s lídrom Harabinom. Po nedeľných diskusiách v jednotlivých reláciách a spájaní neoliberálov s neokresťanmi musím konštatovať, že spojenie národných síl je priam nevyhnutné a je potrebné postaviť proti neoliberálnemu valcu doslova Čínsky múr. Bude potrebný každý hlas, každého odborníka, ktorý sa postaví za Slovensko. Ide o čosi viac, ako len o budúcu vládu. Ide o slobodu slova a názoru a v neposlednom rade o samotnú demokraciu. Už sa zastrašuje či pokutuje kvôli názorom, ale zastrašuje NAKO-u a pokutuje sa len jedna strana. Druhá môže hlásať čokoľvek a nič sa jej nestane, však, Emilko či Henrietka. Sú doslova nedotknuteľní a môžu všetko, na nich rovnaké pravidlá neplatia, podobne ako na novinárov.
Ukážka kresťanskej lásky a spolupráce je doslova ukážková ako u Hlinu, tak u Trubana či Kisku. Truban na jednej strane ide spolupracovať zo všetkými okrem SNS, ĽSNS, Smeru a teraz aj s Vlasťou a podobne je to u Hlinu. Z toho vyplýva aj jeden závažný fakt. Podobne ako kedysi Smer, aj títo novodobí inkvizítori iného názoru uznávajú len svojich ľudí!!! Sami to prezentujú už pred voľbami. Sympatizanti iných strán sú pre nich lúzri, medzi ktorých patria aj robotníci, živnostníci, proste stredná vrstva, ktorá sa nádherne likviduje. (Túto časť textu som musel odstrániť).

Oligarchovia vo veľkom do neoliberálov nalievajú financie, pretože im sľubujú prakticky nedotknuteľnosť. Pribrali si k sebe aj judášske KDH, aby mohli oponovať kresťanom, veď my nič, veď to chcú aj kresťania.
Naozaj tu ide o všetko, nie je čas na hádky a egá a budem sa znova a znova opakovať a vyzývať na spojenie strán či za jednu spoločnú kandidátku pronárodných strán. Problém je totiž u neoliberálov obrovský. Oni s vami diskutovať nebudú a nechcú a to potvrdili a vyhlásili mnohokrát, teda nezastávajú názor všetkých obyvateľov a dokonca s niektorými ani nechcú a nebudú komunikovať a diskutovať a to je najväčšie nebezpečenstvo pre demokraciu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895215x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív