Založ si blog

Megaprúser Hlina, RTVS a koncesionárske poplatky a extrémne nevhodné reklamy

Keď má byť Hlina výkladnou skriňou KDH, tak je to už veľmi zlé. To, čo dnes predvádzal katolík Hlina bez poznania desiatich božích bolo presne o tom. Arogancia, premúdrenosť a doslova mu tiekli nervy, triasli sa mu ruky, ničila ho totálna nervozita. Kotleba a Hlina majú fakticky spoločný volebný salaš a Hlina súboj o ovečky dnes prehral KO spôsobom.
No teraz k RTVS, nejako si zvykla pozývať ľudí do debát podľa prieskumov súkromných agentúr. A čo menšie strany ako Slovenské hnutie obrody (SHO), asi jej vadí, že ako jedna z mála má vo svojom programe zrušenie koncesionárskych poplatkov. Apropó, prečo sme vlastne dvakrát zdanení a prečo platíme aj trikrát za tú istú zástrčku? Podobne je s tou neslávnou radou pre retransmisiu, ktorá si za svoje ničotné sedenia poriadne balí svoje vrecká za naše koncesionárske poplatky. No a teraz k totálnej stupidite daného zástrčkového zákona. Platíte ako súkromná osoba, následne ak nedajbože máte aj nejaké firmy s počtom zamestnancov viac ako dvoch, už platíte znova za tú istú zástrčku na tej istej adrese, ak ich tam máte registrované. Ktorý puk, okrem poslancov, má počas pracovnej doby čas sledovať našu „excelentnú“ RTVS, ktorá si vyberá čo chce a preferuje len tých svojich? Teraz prišli ešte s geniálnym nápadom mať aj tretí kanál s reprízami a neviem čím ešte. To čo má byť? Tie dva televízne programy nemajú čo vysielať a kvalita je úbohá. RTVS platia prioritne pracujúci, ktorí najmenej sledujú RTVS, pretože nemajú čas a ani chuť. Sociálne a neprispôsobivé skupiny sú od toho oslobodené a práve tieto skupiny majú kopu času na sledovanie TV. No podnikateľ a dokonca aj občianske združenia sú povinné platiť tento výpalnícky poplatok, ak majú viac ako dvoch zamestnancov. To asi poskladáte TV na seba a pozeráte v práci do …. Hrozné čo i len pomyslieť. Aj to má v programe SHO a je čas zrušiť koncesionársky poplatok. No a prečo oni? Prečo nie? Rád podporím hnutie bez oligarchov. Zo súčasnej garnitúry, ktorá sa predvádza v TV mi nesedí nikto a nikto, kto si platí miliónové kampane, ma nezaujíma.
Musia sa stopnúť akékoľvek dotácie zo štátneho rozpočtu pre politické strany!
Na koniec už len pripomienka a doslova vytĺkanie aj televízií z videí z toho, čo sa stalo v Prešove! Je to totálny hyenizmus dávať pred zábery z tejto tragédie reklamy o šťastných a veselých Vianociach či iné stupídne reklamy.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894104x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív