Založ si blog

Nová vláda vzniká a vstupy do obchodov jedine v (R)rusku, deti ako biologická zbraň a EÚ zlyhala na celej čiare

Pellegrini momentálne predvádza, ako sa ma správať skutočný premiér. V ťažkých časoch sa ukazujú charaktery. Iste, čelíme pandémii. No teraz si dáme trošku konšpirácie. Normálne mi to pripadá ako z nejakého sci-fi románu. Svetová ekonomika vraj kolabuje. Trhy neustále klesajú ropa ide ku dnu a stojí už pomaly toľko, ako v časoch krízy.
Odrazu zisťujeme, že je potrebné sa trošku zastaviť v tom našom uponáhľanom svete. Deti ako nosná biologická zbraň, ktorá má odrovnať chorých a starých. Ideálne riešenie pre budúcich mocipánov. Skutočne ako z nejakej fantastickej knihy. Deti vraj majú silnú imunitu a možno menej nadväzujúcich látok, prostredníctvom ktorých do nás vstupuje vírus. Vždy som si myslel, že práve dospelý má mať väčšiu odolnosť ako dieťa a má mať už akú takú získanú imunitu. To len môj amatérsky pohľad na minulosť mal asi taký názor. Veď kedysi odchádzali medzi prvými temer vždy deti. Teraz sa to akosi otočilo. Ak by som mal vynájsť biologickú zbraň, tak toto by bola ideálna. Odstráni starých a chorých, teda pre materialistický kapitalizmus, absolútne nepotrebnú príťaž ekonomiky. Zároveň by sa udržala budúca pracovná sila vo forme detí. Dieťa ako ideálny prenášač chorôb medzi dospelými, ktoré všetko chytá, pchá prsty, kýcha cmuká sa a proste svet sa točí okolo nich. Nie je lepšie biologická zbraň na roznášanie vírusu ako práve takáto milá bytosť. V celku by to mohol byť fakt dobrý román, či námet na film.
Tu už len pridám jednu topku z netu a jednotlivé výzvy na obchodoch.
Vstup do obchodu jedine v rusku! To je tak, keď sa nepoužíva diakritika. Človek by sa aj zamyslel nad tým, prečo nás posielajú do Ruska? Utajujú nám Rusi niečo? Je tam až podozrivo nízky počet nakazených, asi to bude potrebné vylepšiť, tak možno preto nás posielajú do Ruska, aby sme im vylepšili štatistiky. Ono pri súčasnom stave veci, je možno aj dobré si uvedomiť, že tie hranice kedysi boli na niečo dobré. Raz táto epidémia skončí. Teraz budem krutý, ale nie každý z nás to môže prežiť. U nás je liaheň corona vírusu v Bratislave, asi preto nám ho Blaváci chceli priniesť aj na východ, vraj keď už tu nič nemáme, tak aspoň ten vírus si zaslúžime. Už len jedno upozornenie na totálnu antireklamu Bubo travel, to čo vyprodukoval tento bohatý pánko pre svoju bohatú klientelu je niečo neskutočné. Takto vážení pozerajú na vás bohatí! Nie ste pre nich nič, len chudobný plebs, ktorý nemá na jachty či drahé dovolenky. To je jeho odkaz pre vás, ktorých vás je cca 90%, mňa nevynímajúc. Nebojte sa, Slovensko je krajina, kde sa ľudia nemusia báť zomierať. My letíme pri tých našich politikoch rovno do raja! Možno aj preto pomaly vzniká tá nová super vláda, ktorá sa má objaviť v budúcich učebniciach dejepisu! Sulík sa už objaví určite ako budúci minister financií, rožkov v nedeľu bude dostatok a srdciar Kiska už asi radšej odletel do teplých krajín s Bubom, aby si radšej užíval výhody ako bývalý prezident. Budúce koaličné strany hľadajú odborníkov aj v odídencoch. Ľudia došli?
EÚ sa správa ako pštros. Len ten si strčí hlavu do piesku v prípade nebezpečenstva (mimochodom tiež hoax). Ak EÚ chce ďalšie exity, Taliani budú pripravení. Žiadna pomoc či súdržnosť tu nie je. Brusel totálne zlyhal. Videli ste nejaké výzvy či žiadosti o pomoc? Ešte stále majú problémy kvôli nejakým ekonomickým migrantom a vraj majú ostať otvorené hranice. Zároveň nám corona ukázala aj našu nesebestačnosť. Nemci v rámci „voľného“ obchodu stopli vývoz zdravotníckych pomôcok. Tu sa musíme zamyslieť nad našou skutočnou sebestačnosťou od potravinárstva po výrobu chémie! Po tomto chaose naozaj budú mať Taliani našliapnuté na ďalší exit. Možno to mala byť pomsta Salvinimu, ale osobne si myslím, že v ďalších voľbách to bude jeho jednoznačné víťazstvo. Ak mala EÚ pomôcť v kríze, mala to urobiť teraz. Neurobila to. Štáty ešte ukázali svoju silu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898018x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív