Založ si blog

Matovičove prázdne slová a znova urážka Číny, neprispôsobivá agresivita a Slovenská pošta naozaj úplne mimo, Šeliga totálny totalitár

Matovič miluje tlačovky, sľubuje a zakaždým sa mu nejako podarí zmýliť a potom sa ospravedlňovať, že aj on je len človek. V jednom vystúpení poukáže znovu, lebo Fico. Tam mu geniálne sekunduje slušňáčik Šeliga, ktorý síce nemá šajnu o ekonomike či vládnych rezervách, alebo skladoch hmotných rezerv, ale trepe tu niečo o prázdnej kase. No kasa asi musí byť prázdna, keď každoročne hospodárime s deficitom, to človiečikovi typu Šeliga – diktátor a antidemokrat, nedošlo? Jednoducho matematika nepustí. Ešte som nevidel ani jednu zmluvu na dovezené rúška či zdravotnícky materiál od Matoviča. Zatiaľ žije len z rezerv bývalej vlády. Šeliga sa opäť nezaprel a jednoducho nikoho z poslancov ĽSNS nezvolia do parlamentných výborov. Podobne ako Blahu a už sa chvália obštrukciou, akí sú oni vynaliezaví a vraj z ĽSNS či Smeru a navrhovaného Blahu nikto z nich nezvolí. Kto potom rozdeľuje Slovensko a vnáša nenávisť medzi ľudí? Kto tu ide zavádzať totalitu a ignorovať legitímne zvolené politické strany? Čistá hanba! No ukážková demokracia, ktorá sa im skôr či neskôr vráti a nebudú môcť ani ceknúť. Svoju absurdnú neschopnosť vládnuť predvádzajú každý deň vládny činitelia na tlačovkách, kde sa akurát dozvieme, že idú zakladať nejaký fond a pán premiér sa vzdá svojho platu počas času corony. Tak nech sa vzdajú všetky strany príspevku, ktorý dostali vo voľbách! To by bolo gesto! Takto sa možno Matovič vzdá populisticky zopár tisícok euríkov, ale čo tie milióny, čo vyfasoval za voľby?
Matovič znova urazil Čínu absolútne amatérskym spôsobom politika štvrtej cenovej skupiny, keď ich nazval diktatúrou a nás nazval demokratickým zriadením, ktorému síce všetko chýba a dokáže vydržať tak mesiac nič nerobiť a aj to s totálnou ekonomickou stratou.
Konečne dosiahol vyspelý západ úroveň socializmu, keď nám chýbal určitý čas toaletný papier, keď nám zhorel Harmanec. Tak v čom je ten kapitalizmus taký silný, ak nedokáže prežiť ani mesiac? Tlačíme peniaze do nemoty. Hyperinflácia je naštartovaná, až by človek uvažoval nad konšpiráciou, že celá corona je len produkt na odvrátenie pádu ekonomík, ktoré už začali pred samotnou coronou s ropnou vojnou, ktorá je vždy predzvesťou pádu a ekonomickej krízy nadprodukcie.
Dokonca boli prioritne najviac postihnuté najvyspelejšie štáty sveta a v nich sa najviac šíri panika. To je krásny spôsob ovládania a kontroly oviec Veľkým bratom. Môžeme ísť ešte ďalej a skúsiť porozmýšľať, ako krásne by sa dali zneužiť výsledky z plošného genetického testovania. No a prečo v Európe Taliansko či Španielsko? Dve krajiny, cez ktoré tiekli tisíce utečencov do EÚ. Možno táto konšpirácia naozaj je len náhoda a Taliansko to za svoj prístup, Keď malo Salviniho pri moci si zlízlo v plnej miere. Naozaj by som však vidieť grafy úmrtnosti napríklad za posledných desať rokov za obdobie január až máj a porovnať ich so súčasným vývojom. Čo ak sa nahrádza len obyvateľstvo a staré nepotrebné a ekonomicky neproduktívne sa odstraňuje? Dobrý dôvod na migráciu a doplnenie mladých „progresívnych“ síl do prestarnutej európskej populácie!
Bol by som zvedavý aj na ten Antabus a glukonát meďnatý, či by nestálo za to vyskúšať aj takýto spôsob liečenia chorých. No a hlavne prečo Dušekovo video stiahli. Cenzúra je v plnej paľbe.
Odskočím si na chvíľu k ďalšiemu videu, ktoré obletelo Slovensko a to mladého neprispôsobivého občana, ktorý porušil behom pár minút niekoľko zákonov a to od nezaplatenia cestovného lístka, po nastúpenie do vlaku bez rúška, vyhrážanie sa sprievodkyni, nadávanie cestujúcim, dehonestovanie a urážky opačného pohlavia až po všeobecné ohrozenie obyvateľstva. Na toto nemôže už platiť nič len prísne sankcie, siahnutie aj na sociálne dávky a v takýchto prípadoch použiť aj fyzické spacifikovanie agresora. Obdivoval som nervy personálu a cestujúcich. Je priam nevyhnutné zaviesť okamžité sankcie za nenosenie rúšok, ako aj za agresívne správanie neprispôsobivého obyvateľstva. Musia sa zaviesť tvrdé okamžité reštrikcie a to nekompromisne a začať ich dôsledne dodržiavať. Nič sa nedá robiť, ide o veľa. No a toto je jedna časovaná bomba!
Znovu sa vrátim k tej Slovenskej pošte a k nezmyselným vyháňaním dôchodcov na poštu, ale nielen ich. Sám som toho svedkom, ako sa tvoria rady ľudí so žltými lístkami. Skrátili ešte aj prevádzkový čas a dali obedňajšiu pauzu, čím len znovu koncentrovali ľudí a namiesto pomoci ich vyháňajú z domu. Choré, choré, choré! Nemajú ani len tú hanbu a berú naďalej financie za doporučenú poštu na adresu! Aspoň majte trochu úcty a znížte poštovné! Ináč je to totálne zderstvo a podvod!
Tu vyzývam aj vládu, nech sa zverejňujú mená postihnutých chorobou. Nie je to hanba mať coronu. Hanbou však ostáva, ak nevieme a o nich a nemôžeme sa vystríhať pred takto nakazenými. Ide skutočne len o informácie pre ľudí z regiónu, ktorí sa najlepšie dokážu potom ochrániť. Takto by aj poštári vedeli, kam a ako to roznášať a mimochodom je podstatne ľahšie, ak podpíšu poštárke v rukaviciach s rúškom na ústach a vlastným perom prevzatie.
Som rád, že zopár nápadov prevzali z blogov, napríklad aj ten o zrušení cestovať zadarmo študentom, samozrejme dočasne, ale keď nebudú tvrdé sankcie, ktoré sa budú nekompromisne vymáhať, nič nedosiahneme.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881670x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív