Založ si blog

Matovič šíriteľ poplašných správ bez zodpovednosti. Čo ukrýva lietadlová loď USA a naozaj začal corona vírus v Číne? A rozhodnutie EÚ o porušení Maďarska, Čiech a Poľska o prerozdelení migrantov

Možno je to konšpirácia, ale takýto prudký nárast prípadov v USA je priam hrôzostrašný. No a možno že ani nie. Možno USA čakalo na vhodnú dobu zverejniť počet prípadov a začať testovať. Možno mnoho z nás prekonalo už skôr coronu a ani o tom nevedelo, pretože si mysleli, že je to obyčajná chrípka. Ako sa mohol tento vírus dostať doslova na plávajúce mesto a to úplne izolované?
Je tu množstvo otázok, aj čo sa týka nárastu prípadov zo samotných Spojených štátov. Naozaj mi to pripadá tak, že USA zamlčovalo počet prípadov a odsúvalo to až na čas, keď to dosiahne vrchol v Číne a Európe.
Teraz je tu aj iná otázka a to potravinová bezpečnosť, keďže Španielsko a Taliansko sú najväčšími producentami ovocia a zeleniny. Začína nám prihárať. Nemá tam kto pracovať, podobne ako pri zbere špargle v Nemecku.
EÚ rozhodla o troch štátoch, že vraj porušili nejaký nefunkčný zákon, ktorý už aj tak nie je v platnosti. To sa naozaj nemá iné starosti EÚ, len toto?
EÚ ukázala svoju neschopnosť a populizmus v plnej paráde! Už je úplne mimo hry. Neskoré rozhodnutia a až primitívne vyjadrenia o otvorených hraniciach a voľnom prechode je priam neuveriteľný. Transformácia musí jednoducho prísť a znovu sa musíme vrátiť k národným štátom a potravinovej či energetickej bezpečnosti. Žiadni migranti a podpora miestnych obyvateľov, to je jediná cesta obnovy. Nové naštartovanie a úplná zmena ekonomických cieľov budúceho Slovenska a celej EÚ.
Matovičove ankety a tlačovky už idú mierne povedané na nervy. Nič sa z nich človek nedozvie. Populisticky podpisujú nejakú trápnu koaličnú zmluvu, ktorú zverejnia 6.4., čím zobrali aj poslancom slobodné rozhodnutie a urobila z nich pajácov v štýle Smeráckeho palca hore alebo dolu. Najlepším Matovičovim ťahom a potvrdením jeho totálne neschopnosti rozhodovať sú ankety medzi ľuďmi. Veď on nič, veď to ste si vy zahlasovali v ankete, že tu má byť nejaký black out či block out.
Zatiaľ to bolo vždy len o tom, lebo Fico. Amaterizmus, žiaľ predvádzajú aj ostatní partneri a žaludi vedú anketu totálnych amatérov. Niekedy by asi bolo potrebné byť skôr ticho. Matovič by mal veľmi rýchlo zabudnúť na riešenie black outu. Totálny nezmysel bez hlbšieho opodstatnenia. Nie je totiž množné úplne zabrániť šíreniu corona vírusu a osobne si myslím, že sa s ním budeme musieť naučiť žiť. Ak by naozaj chcel Matovič vypnúť Slovensko, musel by to urobiť minimálne na dva mesiace a to nie je možné! Mimochodom, svojím vyhlásením spôsobil totálnu paniku a rady ľudí na nákupy boli dnes riadne dlhé a nákupne košíky riadne obsypané. Výborne, pán Matoič – poplašné správy, to vám ide!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898285x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív